Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Hsxacs deki Daily Reward Istırap Srcye taşıma

mrtcntarhan

KY Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar game server ve anti cheat tarafında tüm eklemem gereken yerleri bire bir ekledim build aldım hatasız fakat oyuna girerken karakter seçimden sonra load ekranı biter bitmez oyundan atıyor.
İlgili uifi taşıdım ama tblye eklerken column ekleyince tblyi görmuyor client bende test amaçlı olan bir column güncelledim yine oyundan atma devam etti. databaseye tablosunu eklemedim birtek.
Yardımcı olabilecek varmı?

CMDK

Admin
KY Saygın Üye
KY Uzman Üye
KY Kıdemli Üye
Coder
Yardımsever
Bağımlı Üye
KY Editörü
Offset farklı olduğu için atıyor hocam

CMDK

Admin
KY Saygın Üye
KY Uzman Üye
KY Kıdemli Üye
Coder
Yardımsever
Bağımlı Üye
KY Editörü
Hocam hiç uğraşmayım diyorsan offsetle “CyberACS” dosyasından çekebilirsin eksikleri var yanlız düzeltmen lazım

mrtcntarhan

KY Kıdemli Üye
eksikleri olduğunu biliyorum geliştiririm diye düşündüm ama beceremedim geçirmeyi bir türlü hatayı nerede yapıyorum anlayabilsem belki daha hızlı ilerleyeceğim. bahsettiğiniz dosyadan bu dosyaya taşıma daha mı kolay olacaktır mantık açısından?

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
hiç güzel bi yapı değil kanka bence uğraşma geçirmekle falan. zaten stabil calısmıyor. bir sürü sorunu var.birşeyden de ödül kazanmasın user. Onun yerine crye ekle pk dönsün.

Son düzenleme:

mrtcntarhan

KY Kıdemli Üye
hiç güzel bi yapı değil kanka bence uğraşma geçirmekle falan. zaten stabil calısmıyor. bir sürü sorunu var.birşeyden de ödül kazanmasın user. Onun yerine crye ekle pk dönsün.
yapbozu arıyorum aslında onun yerine yada benzer çarkıfelek olur bir etkinlik eklemek istiyorum. bunu özellikle işin tekniğinide öğrenmek deneyimlemek için istiyorum. daha farklı bir şey araştırmam daha doğru olacak o zaman teşekkür ederim.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt