Reklam
devamını bekliyoruzmerhaba ben src paylastım acs paylasmadım sızınle src ve acs kısmındakı enum HSACSXOpCodes degerlerı acs ıle aynı olmak zorunda aynı olmayan kısımlar calısmaz...buyuzden sagtık kırdırma gbı seyleer eslesmedıgı ıcın calısmıyorr ..............................
stede paylasılan mevcut HSACSX2369 sourcedir buyuzden sadece source paylasıyorum icerisinde
--Botlar kendi aralarında partı kurup pk atıyolar 1 lider priest 1 tp mage 6 normal bot vardır
--lider priest sadece heal yapıyor tekli heal ve toplu heal
--oncelik sırası kendınde sonra varıyorda sonra dıger partı uyelerınde
--3 kısıden fazla kısının hp dusunce grup heal basıyor
--tp mage sadece tp yapıyor
--lider priest ölünce veya hp si kritik seviyede olunca parti town
--tp mage kendisi olunce veya hpsi kritik sevıye altına duserse kendini towna atıyor sonra lider priestin yanına tp oluyor
diger parti uyeleri ölumce veya liderden cok uzaklasırsa mage tp yapıyor(bu kısım tam oturmadı mage sklill suresı oldusu ıcın suresı bota sıra gelenekadar beklemıyor buyuzden daga tasa cıkıyor)
--partideki diger botlar atack halinde bot-user-monster atack
parti dısında tekli botlarda atack durumunda sadece partideki priest heal atıyor ve partideki mage tp yapıyor
-- otomatık kacıs eklendi botun hpsı %20 altına gecınce kacmaya baslıyor atak yapmıyor
--ve karsı taraf kalabalıksa yıne kacmaya baslıyor
dahada geliştirilebilir sistem calısıyor dosyaları ılerlettıgım ıcın bu dosyayı cope atmak yerıne paylasıyorum
+pkbotspawnparty 3 50 70 1 1
+pkbotspawnparty 3 50 70 1 2
+pkbotspawnparty 3 50 70 1 3
+pkbotspawnparty 3 50 70 2 1
+pkbotspawnparty 3 50 70 2 2
+pkbotspawnparty 3 50 70 2 3
seklinde party botları atabılırsınız
--------------------------------------------------------------------------------------------------
BOT USER PARTI SISTEMI EKLENDI VE LINK YENILENDİ
1-Userler genel chata +add partilideri adı yazdıgı zaman botların partısıne gırebılıyor.. partı penceresınden x basarak cıkabılırsınız
2-user genel chata tp yazdıgı anda partıdekı mage tarafından tp olur
3-partı penceresındekı hp mp akısı saglandı
4-priest heal kısmına user entegre edılım guncellendı
5-tp kısmına user eklenıp guncellendı(user partıden belırlı bı mesafe uzak kalınca tp mage tarafından tp oluyor bu sayede townda oturup np kasma olayı yok)
6-bot partıdekı usere ve botlara np askısı saglandı
--------------------------------------01-03-2026-------Guncellemeleri------------------------------
Bor user partı penceresınde hem bor hem user np sembollerı eklendı
Botparty den kaynaklı solo botların hp mp bugu vardı duzenlendi
Botpartı sıstemındekı tp ve heal kısmında sıfıra bolme ıslemı yapıyodu ve gameserver patlıyodu yenıden duzenlendi
farmbotlarına partı sıstemı entegre edıldı
farm botlarının partı exp akısı eklendı ve bonuslarıda eklendı
maradon mele ve partı aranalarına vs atan botlar eklendı (databasenızde startposıtıon random kısmına ekleme yapmanız lazım yoksa botlar townda beklr)
ZONE_SPBATTLE1-ZONE_SPBATTLE11 arası pk botlar aktıf edıldı ve hem rank'a eklendı hemde scoreboard eklendı
eventlerı acmak ıcın
+event 1 1 den +event 1 11 olan kısımlarda artık pk botlar aktıf...(rank ve score board aktıf)
event kapatmak ıcın + event 0 1 den +event 0 11 e kadar
farmbotlarının pk zonede pk atarak farm slotlarına gıtmesı ve baskında olunce tekrar towndan slota gıdene kadar pk atması ıcın alt yapı atıldı
maradon arenada botların vs atması ıcın botları cagırdıgınızda botların townda beklememesı ıcın mutlaka START_POSITION_RANDOM a kodları ekleyın
21 816 532 1
21 819 533 1
21 817 535 1
21 816 535 1
21 820 537 1
21 821 541 1
21 817 540 1
21 816 534 1
21 819 532 1
21 817 516 1
proyeje gelıstıkce buradan paylasılacaktır....
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/REPLYANDTHANKS]
감사합니다merhaba ben src paylastım acs paylasmadım sızınle src ve acs kısmındakı enum HSACSXOpCodes degerlerı acs ıle aynı olmak zorunda aynı olmayan kısımlar calısmaz...buyuzden sagtık kırdırma gbı seyleer eslesmedıgı ıcın calısmıyorr ..............................
stede paylasılan mevcut HSACSX2369 sourcedir buyuzden sadece source paylasıyorum icerisinde
--Botlar kendi aralarında partı kurup pk atıyolar 1 lider priest 1 tp mage 6 normal bot vardır
--lider priest sadece heal yapıyor tekli heal ve toplu heal
--oncelik sırası kendınde sonra varıyorda sonra dıger partı uyelerınde
--3 kısıden fazla kısının hp dusunce grup heal basıyor
--tp mage sadece tp yapıyor
--lider priest ölünce veya hp si kritik seviyede olunca parti town
--tp mage kendisi olunce veya hpsi kritik sevıye altına duserse kendini towna atıyor sonra lider priestin yanına tp oluyor
diger parti uyeleri ölumce veya liderden cok uzaklasırsa mage tp yapıyor(bu kısım tam oturmadı mage sklill suresı oldusu ıcın suresı bota sıra gelenekadar beklemıyor buyuzden daga tasa cıkıyor)
--partideki diger botlar atack halinde bot-user-monster atack
parti dısında tekli botlarda atack durumunda sadece partideki priest heal atıyor ve partideki mage tp yapıyor
-- otomatık kacıs eklendi botun hpsı %20 altına gecınce kacmaya baslıyor atak yapmıyor
--ve karsı taraf kalabalıksa yıne kacmaya baslıyor
dahada geliştirilebilir sistem calısıyor dosyaları ılerlettıgım ıcın bu dosyayı cope atmak yerıne paylasıyorum
+pkbotspawnparty 3 50 70 1 1
+pkbotspawnparty 3 50 70 1 2
+pkbotspawnparty 3 50 70 1 3
+pkbotspawnparty 3 50 70 2 1
+pkbotspawnparty 3 50 70 2 2
+pkbotspawnparty 3 50 70 2 3
seklinde party botları atabılırsınız
--------------------------------------------------------------------------------------------------
BOT USER PARTI SISTEMI EKLENDI VE LINK YENILENDİ
1-Userler genel chata +add partilideri adı yazdıgı zaman botların partısıne gırebılıyor.. partı penceresınden x basarak cıkabılırsınız
2-user genel chata tp yazdıgı anda partıdekı mage tarafından tp olur
3-partı penceresındekı hp mp akısı saglandı
4-priest heal kısmına user entegre edılım guncellendı
5-tp kısmına user eklenıp guncellendı(user partıden belırlı bı mesafe uzak kalınca tp mage tarafından tp oluyor bu sayede townda oturup np kasma olayı yok)
6-bot partıdekı usere ve botlara np askısı saglandı
--------------------------------------01-03-2026-------Guncellemeleri------------------------------
Bor user partı penceresınde hem bor hem user np sembollerı eklendı
Botparty den kaynaklı solo botların hp mp bugu vardı duzenlendi
Botpartı sıstemındekı tp ve heal kısmında sıfıra bolme ıslemı yapıyodu ve gameserver patlıyodu yenıden duzenlendi
farmbotlarına partı sıstemı entegre edıldı
farm botlarının partı exp akısı eklendı ve bonuslarıda eklendı
maradon mele ve partı aranalarına vs atan botlar eklendı (databasenızde startposıtıon random kısmına ekleme yapmanız lazım yoksa botlar townda beklr)
ZONE_SPBATTLE1-ZONE_SPBATTLE11 arası pk botlar aktıf edıldı ve hem rank'a eklendı hemde scoreboard eklendı
eventlerı acmak ıcın
+event 1 1 den +event 1 11 olan kısımlarda artık pk botlar aktıf...(rank ve score board aktıf)
event kapatmak ıcın + event 0 1 den +event 0 11 e kadar
farmbotlarının pk zonede pk atarak farm slotlarına gıtmesı ve baskında olunce tekrar towndan slota gıdene kadar pk atması ıcın alt yapı atıldı
maradon arenada botların vs atması ıcın botları cagırdıgınızda botların townda beklememesı ıcın mutlaka START_POSITION_RANDOM a kodları ekleyın
21 816 532 1
21 819 533 1
21 817 535 1
21 816 535 1
21 820 537 1
21 821 541 1
21 817 540 1
21 816 534 1
21 819 532 1
21 817 516 1
proyeje gelıstıkce buradan paylasılacaktır....
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/REPLYANDTHANKS]