Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SERVER FILES HSACSX v2369 - Server Files & Database (127.0.0.1 Local Files Lisanslı ve Oto ODBC)

KY Kıdemli Üye

Normal istirap üzerine düzenleme içeren bir dosya çünkü. istirap dosyasıyla uğraşan insanlar için güzel oldu.

ben sadece sourceden anlamayan arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı locale uygun build aldım ve sizlere aktarıyorum.

Gördüğüm kadarıyla bazı giremeyen arkadaşlarımız çokca mevcut, bugün bir arkadaşa ücretsiz kurulum için yazdığımda o arkadaştan başka yazanlarda olunca tüm arkadaşlarımızın faydalanması amacıyla locale uygun 127.0.0.1 launcher, acs, game/loginserver tarafını source gerekmeden localde girip eğlenmek isteyen ama sourceden anlamayan arkadaşlar için derledim.

Kurulum çok basittir dosyaları çıkartın, databaseyi sql servere restore edin regediti okutun filesları açın ve giriş yapabilirsiniz.

rar şifresi: m3rt0x

Moderatör tarafında düzenlendi:
?ko-yardim.com?
KY Saygın Üye
Web
waroftime.com
teşekkürler

KY Üye
thank you so much for this work ! genie nasıl kullanılır kardeşim? nasıl takas edilir ve etkinleştirilir , how to use the genie ? exchange and activate it

Moderatör tarafında düzenlendi:
KY Üye
fixed the problem, i couldn't see the genie menu so i changed the options.ini file Client and now i see the genie
[UIGenieSub]
xpos=1651
ypos=655

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Teşekkürler

Üst Alt