ISTIRAP Source Dosyası, Bilindiği üzere S**t A** E****k, A**n T*******u, A****n A***z adlarında Knight online pvp dosyasını geliştiren kişilerdir. bu ekipte bir çok insan varmış ve adı aklıma gelenler bunlar. Bu dosya forumlara düşmüş ve diğer insanlar tarafından sorunları düzeltilmiştir...
ko-yardim.com
Normal istirap üzerine düzenleme içeren bir dosya çünkü. istirap dosyasıyla uğraşan insanlar için güzel oldu.
ben sadece sourceden anlamayan arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı locale uygun build aldım ve sizlere aktarıyorum.
Gördüğüm kadarıyla bazı giremeyen arkadaşlarımız çokca mevcut, bugün bir arkadaşa ücretsiz kurulum için yazdığımda o arkadaştan başka yazanlarda olunca tüm arkadaşlarımızın faydalanması amacıyla locale uygun 127.0.0.1 launcher, acs, game/loginserver tarafını source gerekmeden localde girip eğlenmek isteyen ama sourceden anlamayan arkadaşlar için derledim.
Kurulum çok basittir dosyaları çıkartın, databaseyi sql servere restore edin regediti okutun filesları açın ve giriş yapabilirsiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
rar şifresi: m3rt0x