Neler yeni

SERVER FILES HSACSX v2369 - Server Files & Database (127.0.0.1 Local Files Lisanslı ve Oto ODBC)

bahatti0s

KY Üye

Normal istirap üzerine düzenleme içeren bir dosya çünkü. istirap dosyasıyla uğraşan insanlar için güzel oldu.

ben sadece sourceden anlamayan arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı locale uygun build aldım ve sizlere aktarıyorum.

Gördüğüm kadarıyla bazı giremeyen arkadaşlarımız çokca mevcut, bugün bir arkadaşa ücretsiz kurulum için yazdığımda o arkadaştan başka yazanlarda olunca tüm arkadaşlarımızın faydalanması amacıyla locale uygun 127.0.0.1 launcher, acs, game/loginserver tarafını source gerekmeden localde girip eğlenmek isteyen ama sourceden anlamayan arkadaşlar için derledim.

Kurulum çok basittir dosyaları çıkartın, databaseyi sql servere restore edin regediti okutun filesları açın ve giriş yapabilirsiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

rar şifresi: m3rt0x
teşekkürler

honoris

KY Üye
aynı hatayı bende alıyorum 3 günlük paylaşım cort.
şuan en 2 gündür deadsoft deniyorum sadece 1-2 saat süre aralığında oyun donuyor kapanıyor ama login ve gameserver hata vermiyor görevler çalışıyor rats gele yaptım exp ve ödül geliyor ama bazı görevler sınırsız veriliyor genie fazla hızlı :D vb durumlar var normal aşamada gidiyoruz

macho

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr

Normal istirap üzerine düzenleme içeren bir dosya çünkü. istirap dosyasıyla uğraşan insanlar için güzel oldu.

ben sadece sourceden anlamayan arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı locale uygun build aldım ve sizlere aktarıyorum.

Gördüğüm kadarıyla bazı giremeyen arkadaşlarımız çokca mevcut, bugün bir arkadaşa ücretsiz kurulum için yazdığımda o arkadaştan başka yazanlarda olunca tüm arkadaşlarımızın faydalanması amacıyla locale uygun 127.0.0.1 launcher, acs, game/loginserver tarafını source gerekmeden localde girip eğlenmek isteyen ama sourceden anlamayan arkadaşlar için derledim.

Kurulum çok basittir dosyaları çıkartın, databaseyi sql servere restore edin regediti okutun filesları açın ve giriş yapabilirsiniz.

tşk

tancan78

KY Kıdemli Üye
KY Üye

teşekkurler

Reklam
Reklam
Üst Alt