Reklam
bool kappa = false;
evet istirap. iyi bir arkadaş ve hataları gösteriyor söylüyor bizde düzeltiyoruz. fazlasıyla telafi eder iyi birisidir. piyasadaki tüm dosyalar zaten istirap dosyası.istirap dosyası buda
çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.evet istirap. iyi bir arkadaş ve hataları gösteriyor söylüyor bizde düzeltiyoruz. fazlasıyla telafi eder iyi birisidir. piyasadaki tüm dosyalar zaten istirap dosyası.
ben YNG Volkandan almıştım 6.000tl ye başka bir bilgim yok kim ne yapdıysa yapmış zaten ben para verdim xDistirap dosyası buda
çözülmedikçe gameserver patlama dupe rolback vs sorunları olandır o 50-100 kişi girsin anlarsınız zaten ^^Onlarda paylasildi reis
Hayır bu dosyada öyle şeyler yok tolga. ben öyle biliyorum.çözülmedikçe gameserver patlama dupe rolback vs sorunları olandır o 50-100 kişi girsin anlarsınız zaten ^^
Yok hacım bundan değil başka dosyalardan bahsediyorum ben bu sorunsuzdu zaten bildiğim kadarıyla.Hayır bu dosyada öyle şeyler yok tolga. ben öyle biliyorum.
Sende belki hatırladığım kadarıyla magic bag silinmemesi gibi şeyler olabilir üzerinden çıkartmaya silmeye çalışınca.
hatta karakterin üzerine staff takma gibi şeyler çıkabilir sende.
Bu dosyada rollback yok.