Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Hic birşeye + basılmıyor

alptunga

KY Kıdemli Üye
Yardımsever

RustyGameStudio un paylasmıs oldugu​

Güncel USKO versiyon Source 25xx databasesınde hıc bır sekılde hıc bır ıteme artı basılmıyor ben ITEM_UPGRADE_SETTINGS ve NEW_UPGRADE benım calısan db den cektım yınede hıc bır seye + basılmadı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler​

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Upgradesi kapalı onun diye biliyorum belkide src taraflı olabilir PM lere bakarsan anlarsın
Otomatik PM geliyor ya girdiginde

Son düzenleme:

alptunga

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
sorc dosyası var hanı nasıl acılıcak mevzu orda hocam..

Wyrea

KY Saygın Üye
Yardımsever
sorc dosyası var hanı nasıl acılıcak mevzu orda hocam..
Hocam kendi düşüncemi aktarayım sana hemen bilgilendirme olarak düşün

Istırap Databaselerin de Yeni usko item listesi yok Bu nedenle başka uyumsuz sutünlar olan db listesi alınmıştır başka db den aktarım yapılmıştır Ve bunu da Db üzerinden + lama Ekli değil Hiç birinde Dümdüz Kodlarla sütun uyumu yapılarak sadece İtemler eklenmiştir hepsine ayrı ayrı + listeleme lazım bildiğim kadarıyla Onu da yapılmadı için öyle ben Kendi db me Usko itemleri çektim aynı şey başıma geldi +lar yok upgrade ye bunları düzenlemek şart

İyi forumlar dilerim..

melezmami

KY Üye

RustyGameStudio un paylasmıs oldugu​

Güncel USKO versiyon Source 25xx databasesınde hıc bır sekılde hıc bır ıteme artı basılmıyor ben ITEM_UPGRADE_SETTINGS ve NEW_UPGRADE benım calısan db den cektım yınede hıc bır seye + basılmadı yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler​

boşuna yapma onu 2369 varsa ona çalış 25xx dosyaları patlama mevcut düzelmez zaman kaybı herşey

Pyrostriker

KY Üye
SRC içerisinde belirtilen tablo uyumu farklı olabir örnek vermek gerekirse dbo.ITEM_UPGRADE değil de dbo.XX_UPGRADE gibi belirtilmiş olabilir SRC içerisini incelemedim ama öyle olabilme ihtimali olabilir bence

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt