Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Goygoy Herkesin Hayali FULL+FULL Source+DB+Client+ACS

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
KY Uzman Üye
Server Sahibi
Web
atlaspvp.online
siz derken siz ne iş ile meşgulsunuz hocam yeni görüyorum sizi buralarda bir şey yazıyosunuz ama ortada 26xx ile ilgili stabil veya açık bir sunucu bir proje veya server göremedim vallahi. Sky ve nxwile'de var şuan bildiğim 26xx onlar geliştiriyor 1e1 usko proje.
Bizde de var hocam Görenler gördü 26xx Serverı :) :) :) Görmesine gerek olamayanlar görmedi :) :)

KY Saygın Üye
Web
google.com
Benim görüşüm hook olayını tamamen bitirip openko source üzerinden geliştirmeye devam edilmeli. Çünkü, sürekli tersine mühendislikle uğraşılmıyor aşırı zaman kaybı oluyor sürekli usko veya koreko fark etmiyor güncelleme atıyorlar. Offset bulmak Memory bulmak sürekli güncellemek eziyet oluyor. Piyasada DX11 25XX'ler bulunmaz hint kumaşıydı bir çok emek veren kişi sayesinde sağolsunlar dosyalar şimdi nerdeyse herkesde var. Bugün 26XX peşindeyiz yarın 27XX olacak öbür gün 30XX olacak bunun sonunu yok. En mantıklısı elimizde hem Client source hem server Source olması bunuda openko ile başarabiliriz. saygılar :)
Yapabilirsin inanıyorum sana kardesim

KY Uzman Üye
Server Sahibi
Web
atlaspvp.online
KY Saygın Üye
Coder
Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
KY Üye
Merhaba Arkadaşlar Herkesin Aradığı Bulamadığı Hayal Ettiği 1098-1299-1453-2369-25XX-26XX Full+Full Source+DB+Client
İsterseniz hemen USKO Server kurun isterseniz MyKO-HomeKO Kurun hem de İstediğiniz Özelliklerde Tek Tık ile Kurulum.
teşekkürler , bakalım...

KY Saygın Üye
Coder
Web
ags-ko.com
eline sağlık arkadaşın gayet başarılı buda benden 64bit DX11 proje ufak ufak devam ediyorum :)

Ekli dosyayı görüntüle 18829
harika hocam işte doğru yoldan giden her zaman uzun vadede kazanır ben bu tarz yapılan işlere saygım var cidden emek çünkü kemik yapısı animasyon v.s oturturmak zor oluyor eski versiyona göre yapacak bir şey yok bu src biterse iyi bir files oluyor. Tekrar eline sağlık

Üst Alt