Reklam
if (EVENT == 1935) then -- Exchange [ New EXP Jar ]
EXPPREM = HowmuchItem(UID, 810366000);
if (EXPPREM < 1 or EXPPREM == 0) then
SelectMsg(UID, 2, -1, 45281, NPC, 18, 5000);
else
EVENT = 1936
end
end
if (EVENT == 1936) then
EXPPREM = HowmuchItem(UID, 810366000);
if (EXPPREM < 1 or EXPPREM == 0) then
SelectMsg(UID, 2, -1, 45281, NPC, 18, 5000);
else
SlotCheck = CheckGiveSlot(UID, 1)
if SlotCheck == false then
else
Check = CheckExchange(UID, 12219)
if Check == true then
Roll = RollDice(UID, 19)
found = Roll + 12200
RunRandomExchange(UID, found);
end
end
end
end
söyle çalışan o arkadaşın quest_helper deki Event 2800 kodlu sütunu versin ben verecektim ama bende yok baktım@Pars Malesef hocam yine aynı her hangi bir reaksiyon yok benim üstte vermiş olduğum kod arkadaşımın sw'sinde çalışıyor. Ve ondan perks kırdırma koduda almıştım perks çalıştı ama bu çalışmadı .s
söyle çalışan o arkadaşın quest_helper deki Event 2800 kodlu sütunu versin ben verecektim ama bende yok baktım
Lua ya bakarak Quest_menü ve Quest_talk tbl. lerinden ayarlıyacaksın@delitay dostum bu boş alanı isim olarak nasıl düzeltebilrim ve onun altındakini
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[/URL]
dc verebilirmisin mümkünseLua ya bakarak Quest_menü ve Quest_talk tbl. lerinden ayarlıyacaksın
Bugün bilgisayar başında değilim ustam cepten bakıyorum arasıra yarın atarımdc verebilirmisin mümkünse
@delitay ben bu söylediğin tbl'leri editörde açıyorum çince çıkıyor anlamadım vallaBugün bilgisayar başında değilim ustam cepten bakıyorum arasıra yarın atarım
Sonu us ulanlara bak evet exe den kaynaklı bazı sütunları türkçeye çevirince hata verir ıstırap ise ıstırap başka birinin clienttinden degiştir o dediğim 2 tblleri muhtemelen uyar çözemediysen luayı anlamaya ugraş biraz ordaki kodları lua yapımı diye arat bir googlede diğer sitede paylaşmıştım burada varmı bilmiyorum biraz ugraşsan çözersin o kadar zor değil@delitay ben bu söylediğin tbl'leri editörde açıyorum çince çıkıyor anlamadım valla![]()