Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ HDR unpack ve repack ettiğimde oyun açılmıyor.

Pyme93

KY Kıdemli Üye
Merhaba,
Birkaç hatalı ve eksik ikonu tamamlamaya çalışıyorum, tek yaptığım mevcut dxtlerden 4 tanesini değiştirmek ,
ancak repack yaptığımda oyun tekrar açılmıyor.
KO DXT Editor Stevew kullanıyorum jpgleri dxt yapmak için.DXT'ler sorunsuz görünüyor.
HDRUnpack.exe programını kullanıyorum unpack repack yapmak için.
Yeni olduğumdan tam olarak neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Dxt versiyonu? Çözünürlük? dikkat etmem gereken bir format var mı?

foruma baktım ama detaylı bir rehber veya video bulamadım.
Şimdiden..
Teşekkürler.

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
unpack etmenize gerke yok. değiştirmek istediğiniz dxt yi direkt içine atın ve oyuna girin.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Merhaba,
Birkaç hatalı ve eksik ikonu tamamlamaya çalışıyorum, tek yaptığım mevcut dxtlerden 4 tanesini değiştirmek ,
ancak repack yaptığımda oyun tekrar açılmıyor.
KO DXT Editor Stevew kullanıyorum jpgleri dxt yapmak için.DXT'ler sorunsuz görünüyor.
HDRUnpack.exe programını kullanıyorum unpack repack yapmak için.
Yeni olduğumdan tam olarak neyi yanlış yapıyorum anlamadım. Dxt versiyonu? Çözünürlük? dikkat etmem gereken bir format var mı?

foruma baktım ama detaylı bir rehber veya video bulamadım.
Şimdiden..
Teşekkürler.

Çözünürlük ebat resim formatı aynı olmalı diye biliyorum hocam Photoshop ile orjinal resmine bak birde eklediğin butonu acs den filan tanıtmak gerekiyor

Pyme93

KY Kıdemli Üye
Çözünürlük ebat resim formatı aynı olmalı diye biliyorum hocam Photoshop ile orjinal resmine bak birde eklediğin butonu acs den filan tanıtmak gerekiyor
çözdüm, ancak farklı bir şekilde : repack işleminin launcherın kendisi yapması gerekiyormuş.
çözünürlüğe fazla takılmadı. zaten sadece 3 tane itemin eksik ikonunu ekledim. yinede teşekkürler

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt