Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Hata alıyorum Uzak bağlantı ile kurulum da yardımcı olabilir misiniz?

hbeylerbeyi

KY Üye
Merhaba.

Hobi olarak SQL öğrenmek ve knight da zaman geçirmek istiyorum. Bir VDS kiraladım lakin buna gerek yokmuş kendi bilgisayarıma da kurulabilirmiş neyse burada bulduğum DB'leri kurayım istedim lakin loginserver da hep ODBC hatası verdi bu kısmı geçemedim. Ayarlarına baktım yapmama rağmen değişmedi durum. Farklı DB ler de denedim sonuç aynı. Acaba uzak bağlantı ile PC'me kurulum yapabilir misiniz?

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Merhaba.

Hobi olarak SQL öğrenmek ve knight da zaman geçirmek istiyorum. Bir VDS kiraladım lakin buna gerek yokmuş kendi bilgisayarıma da kurulabilirmiş neyse burada bulduğum DB'leri kurayım istedim lakin loginserver da hep ODBC hatası verdi bu kısmı geçemedim. Ayarlarına baktım yapmama rağmen değişmedi durum. Farklı DB ler de denedim sonuç aynı. Acaba uzak bağlantı ile PC'me kurulum yapabilir misiniz?
Çalıştırdığınız exe de ıp kontrolü oluyor. Eğer sadece files varsa ve local ayarlıysa, kendi bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz. Eğer sunucuda istiyorsanız, source dosyasına sahip olmanız gerekiyor ıp değiştirmek için. Odbc ayarı ise, files içindeki Gameserver.ini den bakabilirsin.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt