Reklam
değişiklik yok aynı version hocam şunu soruyorum opd gtd falan yaptık clienti tarafında nokta atışı yapmam lazım tam olarak klasör ve dosyalardan hangilerini kullanıyor bridge falan atıyor yüklüyor ya hocamEklediğin .opd dosyasında birşey değiştirdin mi veya .opd dosyası aynı versiyona mı ait ?
İlk olarak yaptığın haritayı nerede yaptın ? Hangi versiyon ile çalıştırmaya çalışıyorsun bunlar önemli #geisha8813 DC ekle bakayım.değişiklik yok aynı version hocam şunu soruyorum opd gtd falan yaptık clienti tarafında nokta atışı yapmam lazım tam olarak klasör ve dosyalardan hangilerini kullanıyor bridge falan atıyor yüklüyor ya hocam
aynı sorun bende de var. 1098 ile girmeye çalışıyorum. terrain hatası veriyor. tam olarak ne yapmam lazım acaba ?Sorunu bitlerle düzelttim.
hocam ben binary ile düzelttim elimde editor falan yok keşke olsa daha kolay olurdu.Binary ile kordinat düzenlemesi yaptım matematik sadece hocamaynı sorun bende de var. 1098 ile girmeye çalışıyorum. terrain hatası veriyor. tam olarak ne yapmam lazım acaba ?