Hack & Karekter & İtem Soyulmaması İçin Dikkat Etmemiz Gereken Konular !
Öncelikle merhaba arkadaşlar ;
Knight Online hakkında uzun süredir bu tür işlemleri takip ediyorum yakından uzakdan sizlerede bildiğim bir iki konuyu aktarmak istedim ..
Öncelikle yeni
server için söylemek gerekirse '' NTT NOW '' uygulamasını ele alalım , Ntt now uygulaması gelişme aşamasındadır ve bir çok sorunu var ve sorun yaşatmaya devam etmekdedir ve geliştirilmeye devam ediliyor ..
'' NTT NOW '' nedir ?
İnceleyebilirsiniz ..
'' Any OTP '' nedir ?
Karekter güvenliğimiz için ilk olarak orjinal sitesinden oyunu indirmek ..
Bilgisayarınızın formatlı olmasına ve arka planda çalışan programların lisanslı olmasına dikkat edelim ..
Üçüncü parti yazılımları lisanslı ve orjinal sitelerinden indirelim ..
Any OTP ve NTT Now uygulamalarını kuralım.. ( Telefon tercih edin )
Bilgisayarınızı uzakdan erişime kapatmayı unutmayın ..
UZAKDAN MASAÜSTÜ YARDIMINI KAPATMA
Eposta ,Gmail bilgilerinize ikili doğrulama kurmanızı tavsiye ederim ..( İkili doğrulama telefona gelen mesaj ile oturum açma )
İKİLİ DOĞRULAMA KURMA
Bilgisayarınızı güvenmediğiniz internet cafe gibi ortamlarda Any Otp son 3 rakamını cok seri girin ..
Eğer bilgisayarınıza birinin girdiğini düşünüyorsanız bilgisayarınıza reset atın ve telefondan direk olarak şifre unuttum diyerek eposta'ya yeni şifre yollatmayı deneyin ve epostanıza o bilgisayardan giriş yapmayın ..
Bilgilerinizi paylaştığınız accountların Destek biletlerindeki bilgilerinizi verdiğiniz kişinin görebileceğini unutmayın ..
Son olarak Teamviewer gibi programların karekterinizin soyulmasına yardımcı olduğunu unutmayın ..