Reklam
hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim ama ben bu foruma surekli bakınıyorum ama henüz oyle bir çalışma ne bu forumda ne başka forumlarda görmedimhocam aradığınız özelliklere sahip dosyalar için yüklü miktarda ödeme yapmanız gerekiyor(2M - 3M) gibi.
başkada söyleyecek birşeyim yok umarım gönlünüze göre olur..
Hocam Ilgın için teşekkür ediyorum böyle bir calimaya değer bir kaynak varmı sizceHocam bahsettiğiniz kalitedeki(en azından benim anladığım) dosyaları hiç kimse satmaz. Satan varsa da size boğaz köprüsü satmaya çalışıyordur. En temizi sizin bir dosyada karar kılıp onu geliştirmeniz.(Bunu aylardır süren arayışınıza istinaden söylüyorum)
Hocam eğer ki ben 2/3 ay düzenleyip server açıp ya da dosya satıp para kazanırım düşüncesinde iseniz hiçbir dosya işinizi görmez. Ama ben bu işe en az bir yıl emek veririm, bilgim ve isteğim var derseniz forumda paylaşılan ıstırap projelerinin en son paylaşılan içeriğini bulup kullanabilirsiniz.Hocam Ilgın için teşekkür ediyorum böyle bir calimaya değer bir kaynak varmı sizce
Öneriniz için teşekkür ediyorumHocam eğer ki ben 2/3 ay düzenleyip server açıp ya da dosya satıp para kazanırım düşüncesinde iseniz hiçbir dosya işinizi görmez. Ama ben bu işe en az bir yıl emek veririm, bilgim ve isteğim var derseniz forumda paylaşılan ıstırap projelerinin en son paylaşılan içeriğini bulup kullanabilirsiniz.