Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

24XX Güncel USKO versiyon Source 25xx

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Çözüldü dosyalar

Son düzenleme:
KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
boşuna heyecan üretmeyin birşey oldugu yok versiyon exe launcher yanı AGS dedigim gibi komple uyumsuz dosya

Co-Admin
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
@Admin konuyu takip etmeni rica ediyorum versiyon farklı ve launcher farklı kaynak acs farklı yani dosya toplama gibi eğer başarılı bir giriş yapan yoksa yanıltıcı bir içerik olabilir. Paylaşım sahibinin sorunsuz girişi ve nasıl giriş yaptığına dair bir video bekliyoruz musait bir zamanda ben kodu komple okumadım ama içindeki kodlar 2369 benziyor bilen src geliştiricilerin de bakmasını öneriyorum @GUNEYHAN
Eve geçtiğimde yapacağım ilk iş bu dosyalara bakmak olacak hocam

KY Saygın Üye
Yardımsever
@Admin konuyu takip etmeni rica ediyorum versiyon farklı ve launcher farklı kaynak acs farklı yani dosya toplama gibi eğer başarılı bir giriş yapan yoksa yanıltıcı bir içerik olabilir. Paylaşım sahibinin sorunsuz girişi ve nasıl giriş yaptığına dair bir video bekliyoruz musait bir zamanda ben kodu komple okumadım ama içindeki kodlar 2369 benziyor bilen src geliştiricilerin de bakmasını öneriyorum @GUNEYHAN
Dostum sana tutupta orjinal uskonun orjinal sourcesi diyen olmadı :) giriş yaptım giriş yapanın videolarıda mevcut ben dosyayı verdim tutup kuruluma yardımcı olucam demedim v2523 usko clienti bulursa birisi girer :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şahsi giriş yaptığım dosyalar clienti nttgame kaldırmış versiyon uyumsuzluğu o yüzden veriyor

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Dostum sana tutupta orjinal uskonun orjinal sourcesi diyen olmadı :) giriş yaptım giriş yapanın videolarıda mevcut ben dosyayı verdim tutup kuruluma yardımcı olucam demedim v2523 usko clienti bulursa birisi girer :)

Arkadaşlar şahsi giriş yaptığım dosyalar clienti nttgame kaldırmış versiyon uyumsuzluğu o yüzden veriyor
aaaa bak sen şu işe tüh :D

KY Saygın Üye
Yardımsever
Kimseye zoraki indirin yada kurun gibi birşey söylemiyorum usko client ile girilebilen usko exeye uyarlanmış usko exe özelliklerini kullanabileceğin bir acs gameserver source ve launcher :) @AGS sen bunu gerçekten direk orjinal usko source falan sandıysan lütfen panel ve tersine mühendislik ile program işleriyle ilgilen dostum :)

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
lanet olsun sana ntt game :D

KY Saygın Üye
Coder
Web
ags-ko.com

hocam yanlış anlaşılmak istem burada insanların kuramadıklarını görüyorsunuzdur diye düşünüyorum. bir video ile nasıl yapılır göstermeniz iyi olur diye düşünüyorum. Ben dosyalara çok bakamadım söylediğim gibi sizlerden bir video bekliyorum uygun zamanda bunu kendim içinde değil forum da kurmaya çalışanları görüyorum konu başlığına göre içeriğin daha zengin olması taraftarıyım

KY Saygın Üye
Yardımsever
hocam yanlış anlaşılmak istem burada insanların kuramadıklarını görüyorsunuzdur diye düşünüyorum. bir video ile nasıl yapılır göstermeniz iyi olur diye düşünüyorum. Ben dosyalara çok bakamadım söylediğim gibi sizlerden bir video bekliyorum uygun zamanda bunu kendim içinde değil forum da kurmaya çalışanları görüyorum konu başlığına göre içeriğin daha zengin olması taraftarıyım
Kurabilen arkadaş kursun build alırken sıkıntı yok clienti bulup indirip giricekler ben clienti ayarlayınca buraya atacağım hocam çalışmaların çok güzel o kulvarda gözümde bir numarasın emeklerin için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: AGS
KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
ERKEN OTURDUN AMA OLSUN................

3423423423.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AGS
KY Saygın Üye
Coder
Web
ags-ko.com
Kurabilen arkadaş kursun build alırken sıkıntı yok clienti bulup indirip giricekler ben clienti ayarlayınca buraya atacağım hocam çalışmaların çok güzel o kulvarda gözümde bir numarasın emeklerin için teşekkürler.
sizlerinde emeklerine teşekkür ediyorum. Çok teşekkürler yarın pc başına geçince bakayım bende detaylı bir şekilde

KY Saygın Üye
Yardımsever
TEKRAR EDİYORUM DOSYA GELİŞTİRMEK İSTEYENLER İÇİN VAR OLAN BİR DOSYA USKO PAKET DİNLEYEREK GÜNCEL EXE ÇEKEBİLİR VE HOOK İÇİN UĞRAŞABİLİRSİNİZ.

Üst Alt