Reklam
Ozaman Bu konudaki girmesi lazım bir arkadaşlar denesinbiz daha kuramadık vakit olmadı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
@RustyGameStudio sende 25xx srgame kullandığı client varmı ? Elinde 25xx srgame client olan varsa bir denesin. Kıyıda köşede olan uplarsa bizde deneriz.
nasıl hallettinhallettim sagolun şimdide 10061 hatası alıyorum
OMGArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
rar pw: rustygame
evde giricegim icin server ip leri 127.0.0.1 gameserver list game option fileslardakilerde 127.0.0.1@hatarnak ip adreslerini kontrol ediniz.
Bu bahsi gecen hatanın çözümünü açıklarsan herkes yararlanır sadece dosya almakla yola devam etmeyin paylaşımcı olun.hallettim sagolun şimdide 10061 hatası alıyorum
nerde hata alıyorsunuz tam olarakBu bahsi gecen hatanın çözümünü açıklarsan herkes yararlanır sadece dosya almakla yola devam etmeyin paylaşımcı olun.
güzel proje hocam 30k veririm iletişim dm