Teşekkür ederim güzel insan.

şifre ne hocamArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
TeşekkürlerArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
Ben teşekkür ederim üstadım işine yararsa ne mutlu bana.Teşekkür ederim güzel insan.
Herkesten öyle bişi bekle ama bu adamdan öyle bişi beklemekjlasdhfkjsdlf adam bişey paylaşamadı birde şifre varşaka gibi paylaşım oldu
Canım benim konu linkimden değil forumdan kaynaklı sorundukjlasdhfkjsdlf adam bişey paylaşamadı birde şifre varşaka gibi paylaşım oldu
Bende aslında onu kast ettim forum sanki istemedi sorunlar çıkartıCanım benim konu linkimden değil forumdan kaynaklı sorundu![]()
Normal kurulumunu yap kankam usko client indir versiyonu usko clientin versiyonuna çek build al aç programları server ini değiştir gir oyuna başka birşeye ihtiyacın yok exe orjinal kalacakkurupta bakan arkadaslardam rıcam bılgı gece bılırmı nasıl olduguna daır
teşekkürler güzel paylaşımArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
rar pw: rustygame