Reklam
eywArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Güncel USKO versiyon CLİENT 25xx
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
rar pw: rustygame
Thanks!Guys, I won't prolong this any further. Download the latest USKO client, then place the DLL file you used for the build into the server.ini file, enter your IP address, run the launcher, and enter the game. These are FULL files, unlike those who sell junk files in the database for 30K. We're after scammers. In defiance of some opportunists, I'm releasing the USKO login source; bring it on!No support will be given regarding installation or anything like that; create a new thread.
***Hidden text: Cannot be quoted.***
Current USKO version CLIENT 25xx
rar password: rustygame
saolArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
la bi git şurdan yokmu hastanede işin HasanArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
teşekkürlerArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
teşekkürlerArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
Arkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın