Reklam
THANKSArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Güncel USKO versiyon CLİENT 25xx
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
rar pw: rustygame
....Arkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
helalkeArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
eyw reis umarım sorunruszudrArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
teşekkürler.Arkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
thanks bromArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
güzel gibi duruyor, deneyelimArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın
goodArkadaşlar fazla uzatmayacağım güncel usko client indiriniz ardından build aldığınız dll içine atınız server iniden ipnizi girip launcher çalıştırıp oyuna girin. FULL dosyalardır db içerisinde çöpleri 30 K'ya satanlara inat. Dolandırıcıların peşindeyiz. Bazı çakallara inat usko giriş sourceyi salıyorum hodri meydanKurulumla vs ilgili destek verilmeyecek konu açın