4 Mar 2026 #1 K KnightMobileACS KY Kıdemli Üye KAYIT 10 Kas 2025 Mesajlar 94 Tepki puanı 28 GÜNCEL USKO CLİENT DTEX=>PNG LER LAZIM Güncel usko clientindeki dtex klasöründe bulunan .gtt lerin .png halleri lazım. Nereden bulabilirim? Forumda böyle bir konu yok.
GÜNCEL USKO CLİENT DTEX=>PNG LER LAZIM Güncel usko clientindeki dtex klasöründe bulunan .gtt lerin .png halleri lazım. Nereden bulabilirim? Forumda böyle bir konu yok.
4 Mar 2026 #2 A alceros21 KY Saygın Üye KAYIT 18 Mar 2021 Mesajlar 269 Tepki puanı 430 .gtt yazanları .dxt yapıp açabilirsin. Oyla 0 Downvote
4 Mar 2026 #3 K KnightMobileACS KY Kıdemli Üye KAYIT 10 Kas 2025 Mesajlar 94 Tepki puanı 28 alceros21' Alıntı: .gtt yazanları .dxt yapıp açabilirsin. Genişletmek için tıkla ... hocam hepsi düzgün dönüşmüyor. Araların bazıları rengarenk çıkıyor onlar lazım bana. @alceros21 Oyla 0 Downvote
alceros21' Alıntı: .gtt yazanları .dxt yapıp açabilirsin. Genişletmek için tıkla ... hocam hepsi düzgün dönüşmüyor. Araların bazıları rengarenk çıkıyor onlar lazım bana. @alceros21
4 Mar 2026 #4 A alceros21 KY Saygın Üye KAYIT 18 Mar 2021 Mesajlar 269 Tepki puanı 430 KnightMobileACS' Alıntı: hocam hepsi düzgün dönüşmüyor. Araların bazıları rengarenk çıkıyor onlar lazım bana. @alceros21 Genişletmek için tıkla ... Benim paylaştığım dxt ile rengarenk çıkmaz. Birde bekle tahsinin gtt editörü de arşivden çıkarayım. Oyla 0 Downvote
KnightMobileACS' Alıntı: hocam hepsi düzgün dönüşmüyor. Araların bazıları rengarenk çıkıyor onlar lazım bana. @alceros21 Genişletmek için tıkla ... Benim paylaştığım dxt ile rengarenk çıkmaz. Birde bekle tahsinin gtt editörü de arşivden çıkarayım.
4 Mar 2026 #5 A alceros21 KY Saygın Üye KAYIT 18 Mar 2021 Mesajlar 269 Tepki puanı 430 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Oyla 0 Downvote