Reklam
Quest help tablosundanda değiştirmen lazım hocam sırf lua olmazMerhaba Arkadaşlar.
Lua dosyalarında görevlerin gereken itemlerini editlesemde ana menüde nasıl düzelteceğimi çözemedim. Mesela moradon apple kodlarını lua dosyasında worm spool yapsamda quest menüsünde hala bu şekilde gösteriyor. Nereyi yanlış yada eksik yapıyorum ip ucu verebilir misiniz?
Teşekkürler
sürüm 23xx
Ekli dosyayı görüntüle 10750
evet editörü görmüştüm çok güzel görünüyor ama sanırım henüz paylaşım yada satışını başlatmamış. Aslında direk müşterisi olurdum, eklemek istediğim, değiştirmek istediğim görevler var.@TriLogy bu işin üstadıdır.
projesi burada:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
merhabalar, quest menu kısmı sanırım sadece numara ve ana diyalog yani menü butonuyla alakalı, orada bir değişim yapmam gerekiyor mu emin değilim.Quest help tablosundanda değiştirmen lazım hocam sırf lua olmaz
Exhange tbl sindende değiştir. Beceremez isen pazartesi hatırlat yardımcı olayım hocamevet editörü görmüştüm çok güzel görünüyor ama sanırım henüz paylaşım yada satışını başlatmamış. Aslında direk müşterisi olurdum, eklemek istediğim, değiştirmek istediğim görevler var.
merhabalar, quest menu kısmı sanırım sadece numara ve ana diyalog yani menü butonuyla alakalı, orada bir değişim yapmam gerekiyor mu emin değilim.
Şu andaki ana problemim ana menünün kendisini değiştirme yani çıkan ekranda toplanacak item apples of moradon istiyor, arayüzde ve quest helperda onu değiştirmem gerekiyor ama hala çözemedim. Exhange tablosunu doğru düzenlesemde ki birebir Apple Idsini bulup değiştirdim, menü aynı.
item_exchange.tbl ve item_exchange tablosundan değiştirebilirsin exchange idsini luadan bulacaksın RunQuestExchange(UID,7xxx) diye yazar.Merhaba Arkadaşlar.
Lua dosyalarında görevlerin gereken itemlerini editlesemde ana menüde nasıl düzelteceğimi çözemedim. Mesela moradon apple kodlarını lua dosyasında worm spool yapsamda quest menüsünde hala bu şekilde gösteriyor. Nereyi yanlış yada eksik yapıyorum ip ucu verebilir misiniz?
Teşekkürler
sürüm 23xx
Merhaba Arkadaşlar.
Teşekkürler
sürüm 23xx