GmKhenarth Akara serverinde 9 gün gibi kısa bir sürede ''Macro'' ile 83 LVL olan POOOOOOOOLI isimli oyuncudur.(
> "9 Günde"> Akara ilk 83 > POOOOOOOOLI
) Macro kullanmaktaki başarısını gören NTTGAME yetkilileri böyle bir yıldızın oyun içinde unutulup gitmesine yürekleri elvermediği için onu GM'liğe terfi ettirdi.Evet,yanlış duymadınız.Bizim küçük POOOOOOOOLI artık bir GM olmuştu ve adını Khenarth olarak değiştirmişti.O artık GMKhenart'tı ve artık hiçbir şey eskisi gibi değildi.Çünkü küçük bir oyuncuyken devamlı kullandığı macrosunu kullanamıyordu ve haliyle gizliden gizliye üzülüyordu.Logitech G300s Mousesine her baktığında ben 9 günde 83 lvl oldum,heyt be ne günlerdi,Macroyu deli gibi kullanırdım diyip içerleniyordu.Yine günlerden bir gün GM vs GM etkinliği olacaktı ve karşısında güçlü bir rakip vardı,Rhales..POLİ kendisine bir söz vermişti,ne olursa olsun yenilmeyecekti ve Akaradayken 83LVL olmasına
yardım eden baba yadigarı Logitech G300s Macro Mouse'sini yanında getirmişti.POLİ Mouse'sini bilgisayara taktı,Logitech MACRO yazılımını açtı ve MACROSUNU ayarladı ve maç başladı.Aman Allah'ım o da ne???Bizim küçük POLİ MACRO kullanmasına rağmen madara oldu,Rhales onu patates etti.VS bittikten sonra oyundan çıkar ve MACRO yazılımı ekrana düşer ve Bütün oyuncular onun MACRO kullandığını öğrenir ve POLİ bütün oyunculara rezil olur.(
dakika 19.57)
POLİ'nin verdiği cevap aynen şu:
''Altıma sıçmadım kurban olduğum sadece donum yaş'' diyerek samimi bir cevap verir.
Size ufak bir sorum olacak,sizce burada suçlu olan kim?
1-POLİ'yi GM yapan NTTGAME'mi ?
2-POLİ'nin Macro kullanmasına rağmen kafasına kuma gömüp,o GM yapar eder biz koyunuz,biz malız GM'ler bizim efendimiz diyen oyuncular mı?
Ufak bir not:Arkadaşlar bu oyunu değerli kılan sizlersiniz.Siz ne isterseniz NTTGAME onu yapmak zorunda.Siz olmazsanız NTTGAME koskoca bir HİÇ.Oyunu yöneten insanlar sıradan basit insanlar,onları gözünüzde büyütmeyin.Bunun bilincinde olarak bu oyunu oynayın.
Saygılarımla
Aynı yazıyı resmi forumda da paylaştım ve sonuç Gerçekleri kaldıramıyorlar,adamların zoruna gidiyor.