1 Ağu 2024 #1 3 33sefa58 KY Üye KAYIT 14 Tem 2024 Mesajlar 66 Tepki puanı 3 Kullanılan Source hsacsx Normalde time yazar yerde genie süresi yazıyordu bir şekilde bozmuşum ama nasıl oldu bilmiyorum çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. [/URL]
Normalde time yazar yerde genie süresi yazıyordu bir şekilde bozmuşum ama nasıl oldu bilmiyorum çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. [/URL]
1 Ağu 2024 #2 LupaLanD Developer S.Moderatör Coder Yardımsever KAYIT 30 Ağu 2022 Mesajlar 417 Çözümler 67 Tepki puanı 906 33sefa58' Alıntı: Normalde time yazar yerde genie süresi yazıyordu bir şekilde bozmuşum ama nasıl oldu bilmiyorum çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. [/URL] Genişletmek için tıkla ... Genie sabitlemeyi kaldırmaya çalıştığınızda, sanırım genie hook tamamen kapattınız, bu yüzden böyle oldu. Oyla 0 Downvote
33sefa58' Alıntı: Normalde time yazar yerde genie süresi yazıyordu bir şekilde bozmuşum ama nasıl oldu bilmiyorum çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. [/URL] Genişletmek için tıkla ... Genie sabitlemeyi kaldırmaya çalıştığınızda, sanırım genie hook tamamen kapattınız, bu yüzden böyle oldu.
2 Ağu 2024 #3 D dogandeniz12 KY Saygın Üye KAYIT 19 Tem 2023 Mesajlar 976 Çözümler 47 Tepki puanı 321 Client taraflı büyük ihtimalle benim arkadaş bu servere giriş yaptigim da genie uzerinde saat gözüktü Oyla 0 Downvote
Client taraflı büyük ihtimalle benim arkadaş bu servere giriş yaptigim da genie uzerinde saat gözüktü
3 Ağu 2024 #4 D DelitaY KY Saygın Üye Yardımsever KAYIT 24 Ağu 2023 Mesajlar 1,296 Çözümler 16 Tepki puanı 430 Konum Kayseri LupaLanD' Alıntı: Genie sabitlemeyi kaldırmaya çalıştığınızda, sanırım genie hook tamamen kapattınız, bu yüzden böyle oldu. Genişletmek için tıkla ... muhtemelen genie uifte sorun var başka bir uif denermisin hareketli genie yapacağım derken editlemede hata yapmışınızdır Oyla 0 Downvote
LupaLanD' Alıntı: Genie sabitlemeyi kaldırmaya çalıştığınızda, sanırım genie hook tamamen kapattınız, bu yüzden böyle oldu. Genişletmek için tıkla ... muhtemelen genie uifte sorun var başka bir uif denermisin hareketli genie yapacağım derken editlemede hata yapmışınızdır