Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Genie süre problemi

gorothred

KY Kıdemli Üye
Kullanılan Source
ıstırap
Versiyon
2369
Genie süresi eklemeyi sağlayan spirit of genie itemi çalışmıyor, SQL'den eklediğim süre de oyun içinde güncellenmiyor. Sadece yeni açılan karakterler için 120 saat genie süresi ekleyebiliyorum sql'den. Kalan süre 0 olsa da genie'nin çalışması için src'de GenieHandler.cpp'de ne gibi bir değişiklik yapmak lazım yardımcı olabilecek biri var mı?

Çözüm
Sorunu çözdüm aşağıya nasıl çözdüğümü bırakıyorum faydalanan olursa diye.
USER_GENIE_DATA'dan değiştirmeye uğraşıyordum onun yerine TB_USER'dan strGenieTime'ı değiştirince oldu.

gorothred

KY Kıdemli Üye
Sorunu çözdüm aşağıya nasıl çözdüğümü bırakıyorum faydalanan olursa diye.
USER_GENIE_DATA'dan değiştirmeye uğraşıyordum onun yerine TB_USER'dan strGenieTime'ı değiştirince oldu.

Çözüm

goksu516

Premium Üye
Genieyi sağ tık ile kırdırıp veya npc üzerinden kırdırıp süre ekleyebiliyorsunuz. Genie uskodaki gibi değil. Günlük haftalık aylık genie gibi çalışıyor.

gorothred

KY Kıdemli Üye
Genieyi sağ tık ile kırdırıp veya npc üzerinden kırdırıp süre ekleyebiliyorsunuz. Genie uskodaki gibi değil. Günlük haftalık aylık genie gibi çalışıyor.
İtemde sağ tık hiçbirşey yapmıyor, aynı şekilde kırdıracağım npc'de çalışmıyor. Sağ tıklayınca bana dönüyor ancak menü açılmıyor. quest lua sıkıntılı sanırım. Bittikçe db'den eklerim artık.

Adorable

KY Saygın Üye
Web
japko.us
if (EVENT == 6050) then -- Genie Voucher ( 3 Days )
EXPPREM = HowmuchItem(UID, 700094000);
if (EXPPREM < 1 or EXPPREM == 0) then
SelectMsg(UID, 2, -1, 45246, NPC, 18, 5000);
else
GenieExchange(UID, 700094000, 72);
end
end

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt