Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Genie failed ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrRobot

KY Uzman Üye
Yardımsever
Arkadaşlar problemin kaynağı item tablosunun değişmesi ile alakalı item tablosunu değiştirmeden önce aldığım yedekte failed yok item tablosunu komple değiştirdim sorun neden kaynaklanır karşılaştırma yaptığım zaman genie iteminde bir farklılık göremiyorum tekrar eski tabloda bulunan itemleri kullanmak istemiyorum sorunun kaynağı ne olabilir neyi almam gerekli yedek aldığım item tablosundan

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Arkadaşlar problemin kaynağı item tablosunun değişmesi ile alakalı item tablosunu değiştirmeden önce aldığım yedekte failed yok item tablosunu komple değiştirdim sorun neden kaynaklanır karşılaştırma yaptığım zaman genie iteminde bir farklılık göremiyorum tekrar eski tabloda bulunan itemleri kullanmak istemiyorum sorunun kaynağı ne olabilir neyi almam gerekli yedek aldığım item tablosundan
genie voucher ıdın dogru ise başka bir şeyle alakalıdır yada bug olmuştur gün sayısında yeni bir char aç dene

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
id doğru char açmayıda denedim
bende değişitrdim item tablosunu bir problem yaşamadım iyi düşün ustam item tablosu değiştirme ile alakalı değildir eski item tablon durmuyormu yedekte tekrar yükleyip dene yine çalışmayacaktır sen acs yada src de bir değişiklik yapmışın gibi yinede belki başına gelen bir arkadaş varddır benim aklıma voucher ıdndan başka birşey gelmiyor voucher gün basıyor ise bence item tablosu ile alakalı değildir.

MrRobot

KY Uzman Üye
Yardımsever
bende değişitrdim item tablosunu bir problem yaşamadım iyi düşün ustam item tablosu değiştirme ile alakalı değildir eski item tablon durmuyormu yedekte tekrar yükleyip dene yine çalışmayacaktır sen acs yada src de bir değişiklik yapmışın gibi yinede belki başına gelen bir arkadaş varddır benim aklıma voucher ıdndan başka birşey gelmiyor voucher gün basıyor ise bence item tablosu ile alakalı değildir.
item tablosu ile alakalı benim aklımada il voucher id geldi sanırım bir bug söz konusu

dogandeniz12

KY Saygın Üye
DB nin yedeği varsa eğer bide yedek olanı kur öyle dene bakalım değiştirmeden önceki halini

MrRobot

KY Uzman Üye
Yardımsever
Vakit uyuşmazlığından dolayı yedek aldığım yerden devam edeceğim konu kapatılabilir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt