Reklam
tesekkurlerMerhaba değerli ko-yardim.com üyeleri. 1 sene önce yaklaşık paylaşılmış bir kopanelin sorunlarını fixleyip görsel olarak geliştirmiştim fakat kullanmak nasip olmadı. Kullanmak isteyen olursa güle güle kullansın.
Dediğim gibi eski bir kopanelden esinlenerek geliştirildi hala eksikleri var. Görsel olarak geliştirip kullanırım diyenler için mobil uyumlu ve hatasızdır.
Ekli dosyayı görüntüle 15755
Ekli dosyayı görüntüle 15756
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
FİRÜS VAR DİYİİ FİLLUS VARMIŞ PROGRAM ÖYLE DİYİİİMerhaba değerli ko-yardim.com üyeleri. 1 sene önce yaklaşık paylaşılmış bir kopanelin sorunlarını fixleyip görsel olarak geliştirmiştim fakat kullanmak nasip olmadı. Kullanmak isteyen olursa güle güle kullansın.
Dediğim gibi eski bir kopanelden esinlenerek geliştirildi hala eksikleri var. Görsel olarak geliştirip kullanırım diyenler için mobil uyumlu ve hatasızdır.
tesekkurlerMerhaba değerli ko-yardim.com üyeleri. 1 sene önce yaklaşık paylaşılmış bir kopanelin sorunlarını fixleyip görsel olarak geliştirmiştim fakat kullanmak nasip olmadı. Kullanmak isteyen olursa güle güle kullansın.
eyvMerhaba değerli ko-yardim.com üyeleri. 1 sene önce yaklaşık paylaşılmış bir kopanelin sorunlarını fixleyip görsel olarak geliştirmiştim fakat kullanmak nasip olmadı. Kullanmak isteyen olursa güle güle kullansın.