Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM GATE Düzenlemesi ve Hatası: You've selected the wrong Warp Gate.

asd44Prags

KY Kıdemli Üye
Kullanılan Source
1453 Source
Kullanılan Database
1453 Database
Kullanılan Client
1453 Client
Kullanılan Web Panel
Yok
Versiyon
v1453
Merhaba Arkadaşlar. Öncelikle Amacım 1453 Versiyon Bir Local Kurmak ve Bu Üzerinden Kendimi Geliştirmek İstiyorum. Serveri Sorunsuz Bir Şekilde Kurdum ve Breth, Piana Maplerini Database'ye Entegre Ettim. Moblar, NPC'ler vs. Hiç Bir Sorun Yok Fakat Bu Maplerdeki Gatelerde Başlıkta da Belirtildiği Üzere "You've selected the wrong Warp Gate." Hatası Alıyorum. Ne Yaptıysam Bir Türlü Aktif Edemedim. Dosya Uyumsuzluğu Olduğu Düşüncesindeyim Fakat Emin Olamadığım İçin Bu Konuyu Açmak Zorunda Kaldım. Gate Düzenlemeleri, Yani İsimleri Nasıl Değiştiriliyor ve Bu Hata Nasıl Gideriliyor Şuanda Bilgi Sahibi Değilim ve Bilgili Arkadaşların Bu Konuda Bana Edebileceğini Umuyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim.

1 hata.png
2 hata.png

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
sanki o gatenin içeriği karus olarak ayarlanmış gibime geldi ondan bu hatayı veriyor sankiii. O aklıma geldi yani. Moradonda da karşı ırkın gatesine sağ tıklayına bu hatayı verir.

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
O gateye ait koordinat bilgisi 2 yerden kontrol ediliyor. 1 zoneye ait smd dosyası, 2 db deki k_objectpos. Buradaki koordibatlarin client zones klasöründeki bu zoneye ait.opd uzantılı dosyada belirtilen koordinat ile aynı olması lazım. Yoksa açılmayacak, böyle bir hata verecektir.

asd44Prags

KY Kıdemli Üye
sanki o gatenin içeriği karus olarak ayarlanmış gibime geldi ondan bu hatayı veriyor sankiii. O aklıma geldi yani. Moradonda da karşı ırkın gatesine sağ tıklayına bu hatayı verir.
Yok Hayır Diğer Maplerdeki Gatelerde Sorun Yok Sadece Breth, Piana'yı Sonradan Eklediğim İçin Bunlarda Sıkıntı Çıkardı. Normalde El Morad Castle ve Luferson Olarak Aktifti.

asd44Prags

KY Kıdemli Üye
O gateye ait koordinat bilgisi 2 yerden kontrol ediliyor. 1 zoneye ait smd dosyası, 2 db deki k_objectpos. Buradaki koordibatlarin client zones klasöründeki bu zoneye ait.opd uzantılı dosyada belirtilen koordinat ile aynı olması lazım. Yoksa açılmayacak, böyle bir hata verecektir.
.smd Uzantılı Dosyaları Warp Gate Editör ile Açıyorum Hocam Oradaki Koordinatları Gatenin Bulunduğu Konuma Göre mi Ayarlamam Gerekiyor ? Ayriyetten .opd Uzantılı Dosyaları Hangi Editör ile Açabilirim ?

xxs.png

TriLogy

KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
.smd Uzantılı Dosyaları Warp Gate Editör ile Açıyorum Hocam Oradaki Koordinatları Gatenin Bulunduğu Konuma Göre mi Ayarlamam Gerekiyor ? Ayriyetten .opd Uzantılı Dosyaları Hangi Editör ile Açabilirim ?

Ekli dosyayı görüntüle 12035
.opd dosyasını duzeltebileceğin bir editör yok benim kendi yazdığım var opdni yolla bana dc den anydeskle db yi eşitleyip çalıştıralım.
Dc: trilogy0118

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt