Reklam
launcher source deil miLauncher den yapılıyor diye biliyorum.
Pathos dosyalarında dediğine benzer bir sistem vardı hocam discord degilde başka bir sitenin logosu vardı oyunda tıklayınca o site açılıyordu ondan çekilebilirlauncher source deil mi
bulabilsem ahPathos dosyalarında dediğine benzer bir sistem vardı hocam discord degilde başka bir sitenin logosu vardı oyunda tıklayınca o site açılıyordu ondan çekilebilir
Aynen. İçinde vardır büyük ihtimal ama yorum yapılmıştır. Sen launcher den discord diye arat. Yoksa başka dosyalarda vardır burda illaki.launcher source deil mi
O sizin dediğinizi discordArkadaşın bahsettiği buton değil galiba, biraz yanlış anlaşılmış. Discord profilinde a serveri oynuyor, 56 level mage moradonda vs gibi yazan yazıları soruyor diye düşünüyorum. Maalesef bunu gameserver den yapmanız mümkün değil. İllaki hook olması şart değildir basit bir dll projesi ile de oyuna gömebilirsiniz.
Merhaba eski sistem dosyalarla uğraştığım için game src tarafına eklemek istiyorum mümkün mü acaba yoksa acs mi gerekli
evet bu olay eski versiyonlarda anti cheat tarzı gibi bir şey yok bunu nasıl aktarırız acs siz onu düşünüyorum