Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Fun Class event button

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
Adsız.png

Dostlarım karakter secınce secım ekranını kapatıyorum tekrar acmak ıcın ısaretledıgım yerde ıcon var ama gozukmuyor onu nasıl gorunmesını saglarım tesekkurler

KY Uzman Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
atlaspvp.online
s.a. oraya CL tarafına bi tane uif atacan o kadar onun olayı çözüm bu.

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
o konularda bıraz acemılık var dostum uıf tarafından anlamıyorum daha yenı yenı ogrenıyorum bazı seylerı normalde sılkroad kuran bırıyım

KY Saygın Üye
Coder
o konularda bıraz acemılık var dostum uıf tarafından anlamıyorum daha yenı yenı ogrenıyorum bazı seylerı normalde sılkroad kuran bırıyım
O bosluga dokununca karakter secim uifi bu gorsel aciliyor mu? Aciliyorsa set edilmis icon dxt render edilmemis demektir. Orda uif degil bir dxt ile icon ekli olmali. Bosluk alanda hic bir islev yoksa ozaman hook ile ekrana istedigin yada orjinal dxtsini render esip uife baglayip dzt icon a tiklandiginda acmasini saglamalisin. Kullandigin yapay zekaya anlat iste cozumu bu.

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
O bosluga dokununca karakter secim uifi bu gorsel aciliyor mu? Aciliyorsa set edilmis icon dxt render edilmemis demektir. Orda uif degil bir dxt ile icon ekli olmali. Bosluk alanda hic bir islev yoksa ozaman hook ile ekrana istedigin yada orjinal dxtsini render esip uife baglayip dzt icon a tiklandiginda acmasini saglamalisin. Kullandigin yapay zekaya anlat iste cozumu bu.
ordakı bosluga basınca slave ıle beraber acılıyor jop secme ekranı

Üst Alt