Reklam
YİNE İNTERNETTE GEZİNİRKEN DEN GELEN BİR SOURCE PATLAMA IKSIRMA FELAN YOK AMA DENENMESİ LAZIM BU DOSYALARLA SERVER AÇILMIŞ
Ekli dosyayı görüntüle 17050 HERKEZE İYİ FORUMLAR
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
dx11 degil ynai demi2383 2838 Mİ VAR![]()
EVETdx11 degil ynai demi
BUNU SEN EMEK VERMEDİN BEN VERDİM PATHEOZWAR DAN ALIP İSİMLERİ DEĞİŞTİRDİN UYANIK SENİ BANA ULAŞ BEN Aldere4242 patheozwar ın sahibiyim numaramı da biliyorsun millete benim diye kandırma ben bunu ıspatlıcam ama bekle de gör3 yıllık emek vay be..) üzülmedim değil..
Sen ne anlatıyosun hocam? Her src içerisinde birbirinden alıntı binlerce şey var. Sıfırdan bu hale sen mi kodladın ? birisi bir şey paylaştı onun üzerinden herkes kendine göre güncellemesini yaptı. Sıradan Istırap hepsi işte... 2383 dosyaların hemen hemen hepsinin giriş ekranı bu şekilde. Seni tanımam etmem numaramı biliyorsun ne demek ?BUNU SEN EMEK VERMEDİN BEN VERDİM PATHEOZWAR DAN ALIP İSİMLERİ DEĞİŞTİRDİN UYANIK SENİ BANA ULAŞ BEN Aldere4242 patheozwar ın sahibiyim numaramı da biliyorsun millete benim diye kandırma ben bunu ıspatlıcam ama bekle de gör
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
SAĞDAKİ BENİM FİLESİM SEN SOLDAKİ DE SENİN FİLESİN BENDEN ALIP KENDİ ADINI YAZDIN
Ekli dosyayı görüntüle 17067
Kral bu benim tasarladığım arayüz zaten neyin tartışmasını yaşıyosunuz ki? Benim eski source üzerinden ilerleyip sen şöyle çaldın böyle hırsızsın demenin bir anlamı yok.BUNU SEN EMEK VERMEDİN BEN VERDİM PATHEOZWAR DAN ALIP İSİMLERİ DEĞİŞTİRDİN UYANIK SENİ BANA ULAŞ BEN Aldere4242 patheozwar ın sahibiyim numaramı da biliyorsun millete benim diye kandırma ben bunu ıspatlıcam ama bekle de gör
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
SAĞDAKİ BENİM FİLESİM SEN SOLDAKİ DE SENİN FİLESİN BENDEN ALIP KENDİ ADINI YAZDIN
Ekli dosyayı görüntüle 17067