Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Full Karlı Eslant Detaylar İçin Desteğe İhtiyacım var !

faramis

KY Saygın Üye
Yardımsever
merhaba arkadaşlar
zonelerde değişikliklerle uğraş veriyorum eslant uzerinde tüm haritayı karlı yaptık detaylar için dahada tecrube etmemiz gerekenler var
daha öncesinde bu konu ile uğraşmış bilgili arkadaşların süreci hızlandırmak adına desteğine ihtiyacımız var desteklerinizi rica ediyorum şimdiden teşekkürler

Not: Zemini istediğimiz şekilde şekillendirebiliyoruz onda sorun yok yer kaplaması ve objeleştirme hakkında tecrubeli arkadaşlar varsa iletişime geçerse sevinirim

1740479266770.png

Eslant haritasınta zemin değişikliği yapılarak yeni map tasarımı oluşturulmuştur alttaki resimde görebilirsiniz

1740501194175.png

YENİ LAWLI ESLAN DENEMESİ

Beyaz tasarımlarda sorun hiçbir sorun yaşanmamaktaydı renklilerde ekleme problemi oluşuyordu ancak bu çalışmada artık tasarım istenildiği şekilde değiştirilebilir olmuştur.
bir sonraki çalışma ise 2.ve 3. kaplamaların aynı mapa eklenebilme çalışması olacaktır.

1742926316298.png

Son düzenleme:

faramis

KY Saygın Üye
Yardımsever
Konumuz günceldir bu işlerle daha önceden uğraşmış arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim

faramis

KY Saygın Üye
Yardımsever
renkli zemin kaplaması eklenebilir hale gelmiştir konumuz halen aktiftir desteklerinizi bekliyorum iyi forumlar
1742926486487.png

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt