Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Full dosyalar SRC-DB-CL-EDITOR-ANTI

KY Kıdemli Üye
Web
www.knightonlinemyko.com
Herkez aynı dosyalari paylasiyor 1098 2369 falan filan ama hep ayni hatalar.
bende düzenleyerek paylasmak istedim.
daha once sr game in paylastigi dosyalari duzenledim starko olarak duzenledim. client anti ve client te duzenlemeler yaptim.
ozellikle game server patlama sorunu olanlar bu src yi kullanabilirler.

ELIME DUZENLEYEBİLECEĞİM EN AZINDAN ÇOK FAZLA SORUN OLMAYAN 1886 1975 SRC DB CLİENT VERİRSENİZ DÜZENLEYEREK DAHA İYİ HALE GETİRİP PAYLASABİLİRİM.

PAYLASACAGİM DOSYA:
içinde Tüm SRC ler var.
monster girme hatası çözüldü.
database temizliginde hardcode clan ve bir kac karakter temizlenmiyor kalıcı olarak kodlanmış temizlendi.
editorü kendim yazdım database ile tam uyumlu FM_EDITOR v1 v2 paylasim yapmistim kullanabilirsiniz.
cok fazla degisiklik yok ama hata src de neredeyse yok. aslinda bu dosyalar üzerinden devam edecektim değiştirme kararı aldım.
1886 dosyalar üzerinde çalışacağım artık. eski oyuncu olduğum için bana fazla geldi etkinlik item reward sistemleri gibi şeyler hoşuma gitmiyor.

bu dosyalar sizi fazlasiyla idare eder.

BUILD gereksinimleri (64x) 32 ye cevirirseniz çok değişiklik gerekir ona göre.

daha onceki srv leri derleyen vatandaslar hardcode dizin ve yollar eklemis. Genel anlamda herkezin hata aldigi sorunlar bunlardır.
hardcode dizinler dinamik olarak ayarlandi.
örnegin dosyayi paylasmislar ama dizinler c:\aryaonline.... c:\osman c:\srgame c:\bilmem ne olarak hardcode yazilmis bunlari dinamik olarak ayarladim.
boost da aslinda kaldirildi dizin olarak da kaldirabilirsiniz yada kullanmayin eger hata alirsaniz referans olarak kullanim harici denetlemede yolu isteyebilir. oyuzden deneyin olmazsa boostı aşağıdaki dizine internetten indirip koyun.

C:\boost_1_76_0 boost u bu dizine getirerek build alabilirsiniz.

Gerekli Araçlar & Sürümler​

• Visual Studio 2019 Community/Professional
  • Desktop development with C++ iş yükü
  • MSVC v142 derleyici araç seti (14.29.x)
  • Windows 10 SDK 10.0.26100.0 (projede tanımlı)
  • Opsiyonel: Spectre-mitigated libs (v142) – projede bazı konfigürasyonlar etkin
  • MSBuild
  • VS 2019 ile gelen C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Community\MSBuild\Current\Bin\MSBuild.exe
  • .NET Framework 4.x
  • MSBuild ve proje araç zinciri bunu kullanıyor (VS 2019 kurulumuyla birlikte gelir)
  • SQL Sunucu Bileşenleri
  • Microsoft SQL Server 2019 (Express veya üstü) – oyun veritabanını çalıştırmak için
  • SQL Server Management Studio (SSMS) 18+ – STARKO-DB içindeki .bak dosyalarını içe aktarmak/ yönetmek için
  • Ek Kütüphaneler (repo içinde)
  • libcurl ve zlib statik library’leri STARKO-SERVER-SRC/libcurl klasöründe hazır; ekstra kurulum gerekmiyor
  • Boost referansları kaldırıldı; dışarıdan Boost kurulumu zorunlu değil
İsteğe bağlı olarak Visual Studio’nun vswhere.exe aracı (Installer ile birlikte) kurulursa MSBuild yolunu otomatik bulmak kolay olur.

dosyada şifre yok.!
Dosyayi indrip baska bir yere yuklerseniz linki buraya düzenler veririm. belirli bir sure sonra drive dan kaldiracağım.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

KY Saygın Üye
Coder
I don't quite understand... Can you explain it more specifically·
if you make a your char gm mode with 1 lwl, you can go to others maps. But cut any monster you will turn to back default spawn location. Set your char 83 lvl and you didnt get fails or error.

KY Üye
daha once sr game in paylastigi dosyalari duzenledim starko olarak duzenledim. client anti ve client te duzenlemeler yaptim.

ELIME DUZENLEYEBİLECEĞİM EN AZINDAN ÇOK FAZLA SORUN OLMAYAN 1886 1975 SRC DB CLİENT VERİRSENİZ DÜZENLEYEREK DAHA İYİ HALE GETİRİP PAYLASABİLİRİM.

PAYLASACAGİM DOSYA:
içinde Tüm SRC ler var.
database temizliginde hardcode clan ve bir kac karakter temizlenmiyor kalıcı olarak kodlanmış temizlendi.
editorü kendim yazdım database ile tam uyumlu FM_EDITOR v1 v2 paylasim yapmistim kullanabilirsiniz.
cok fazla degisiklik yok ama hata src de neredeyse yok. aslinda bu dosyalar üzerinden devam edecektim değiştirme kararı aldım.
1886 dosyalar üzerinde çalışacağım artık. eski oyuncu olduğum için bana fazla geldi etkinlik item reward sistemleri gibi şeyler hoşuma gitmiyor.

daha onceki srv leri derleyen vatandaslar hardcode dizin ve yollar eklemis. Genel anlamda herkezin hata aldigi sorunlar bunlardır.
örnegin dosyayi paylasmislar ama dizinler c:\aryaonline.... c:\osman c:\srgame c:\bilmem ne olarak hardcode yazilmis bunlari dinamik olarak ayarladim.
boost da aslinda kaldirildi dizin olarak da kaldirabilirsiniz yada kullanmayin eger hata alirsaniz referans olarak kullanim harici denetlemede yolu isteyebilir. oyuzden deneyin olmazsa boostı aşağıdaki dizine internetten indirip koyun.

• Opsiyonel: Spectre-mitigated libs (v142) – projede bazı konfigürasyonlar etkin
  • MSBuild
  • VS 2019 ile gelen C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Community\MSBuild\Current\Bin\MSBuild.exe
  • .NET Framework 4.x
  • MSBuild ve proje araç zinciri bunu kullanıyor (VS 2019 kurulumuyla birlikte gelir)
  • SQL Sunucu Bileşenleri
  • Microsoft SQL Server 2019 (Express veya üstü) – oyun veritabanını çalıştırmak için
  • SQL Server Management Studio (SSMS) 18+ – STARKO-DB içindeki .bak dosyalarını içe aktarmak/ yönetmek için
  • libcurl ve zlib statik library’leri STARKO-SERVER-SRC/libcurl klasöründe hazır; ekstra kurulum gerekmiyor
İsteğe bağlı olarak Visual Studio’nun vswhere.exe aracı (Installer ile birlikte) kurulursa MSBuild yolunu otomatik bulmak kolay olur.

dosyada şifre yok.!
Dosyayi indrip baska bir yere yuklerseniz linki buraya düzenler veririm. belirli bir sure sonra drive dan kaldiracağım.

tsklr

KY Kıdemli Üye
모두가 1098, 2369 등의 동일한 파일을 공유하지만 오류는 항상 동일합니다.
편집해서 공유하고 싶었어요.
이전에 SR Game에서 공유한 파일을 편집하여 Starko로 수정했습니다. 클라이언트 안티와 클라이언트도 조정했습니다.
특히 게임 서버 폭발 문제가 있는 분들은 이 소스를 활용하시면 좋습니다.

최소한 문제가 많지 않은 1886~1975년 SRC DB 클라이언트를 주시면, 저는 그것을 편집하고 개선하여 공유할 수 있습니다.

제가 공유할 파일:
여기에는 모든 SRC가 포함되어 있습니다.
몬스터 진입 오류가 해결되었습니다.
하드코드된 클랜과 몇몇 문자는 데이터베이스 정리 중에 지워지지 않고 영구적으로 코딩되고 지워집니다.
저는 편집기를 직접 만들었고, 데이터베이스와 완벽하게 호환되는 FM_EDITOR v1 v2를 공유했습니다. 여러분도 사용하실 수 있습니다.
크게 바뀐 건 없지만, src 오류가 거의 사라졌습니다. 사실 이 파일들을 계속 사용할 예정이었기 때문에 변경하기로 했습니다.
이제부터 1886년 파일을 작업할 거예요. 베테랑 플레이어로서 너무 버거워요. 이벤트나 아이템 보상 시스템 같은 건 별로 안 좋아하거든요.

이 파일들이면 괜찮을 겁니다.

BUILD 요구 사항(64x)을 32로 변경하면 그에 따라 많은 변경이 필요하게 됩니다.

이전 SRV를 컴파일한 사람들은 하드코딩된 디렉터리와 경로를 추가했습니다. 이것이 일반적으로 모든 사람이 오류를 겪는 문제입니다.
하드코드 인덱스는 동적으로 설정됩니다.
예를 들어, 그들은 파일을 공유했지만 디렉토리는 c:\aryaonline.... c:\osman c:\srgame c:\로 하드코딩되어 있었습니다. 뭔지는 모르겠지만 이것들을 동적으로 설정했습니다.
Boost가 실제로 제거되었습니다. 디렉토리에서 제거하거나 사용하지 마세요. 오류가 발생하면 외부 참조용 경로를 입력하라는 메시지가 표시될 수 있습니다. 시도해 보세요. 그래도 문제가 해결되지 않으면 인터넷에서 Boost를 다운로드하여 아래 디렉토리에 넣으세요.

C:\boost_1_76_0 boost를 이 디렉토리로 옮기면 빌드를 얻을 수 있습니다.

필수 도구 및 버전​

• Visual Studio 2019 커뮤니티/전문가
  • C++ 워크로드를 사용한 데스크톱 개발
  • MSVC v142 컴파일러 툴킷(14.29.x)
  • Windows 10 SDK 10.0.26100.0(프로젝트에 정의됨)
  • 선택 사항: Spectre 완화 라이브러리(v142) – 일부 구성이 프로젝트에서 활성화됨
  • MS빌드
  • VS 2019와 함께 제공되는 C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio\2019\Community\MSBuild\Current\Bin\MSBuild.exe
  • .NET 프레임워크 4.x
  • MSBuild 및 프로젝트 툴체인은 이것을 사용합니다(VS 2019 설치와 함께 제공됨)
  • SQL Server 구성 요소
  • Microsoft SQL Server 2019(Express 이상) – 게임 데이터베이스 실행
  • SQL Server Management Studio(SSMS) 18+ – STARKO-DB에서 .bak 파일을 가져오거나 관리하려면
  • 추가 라이브러리(저장소 내부)
  • libcurl 및 zlib 정적 라이브러리는 STARKO-SERVER-SRC/libcurl 폴더에서 사용할 수 있으며, 추가 설치가 필요하지 않습니다.
  • Boost에 대한 참조가 제거되었습니다. 외부 Boost 설치가 필요하지 않습니다.
선택적으로, Visual Studio의 vswhere.exe 도구가 설치 관리자와 함께 설치된 경우 MSBuild 경로를 자동으로 쉽게 찾을 수 있습니다.

파일에 비밀번호가 없습니다!
파일을 다운로드해서 다른 곳에 업로드하시면 여기 링크를 수정하겠습니다. 일정 시간 후에 드라이브에서 삭제하겠습니다.

*** 숨겨진 텍스트: 인용할 수 없습니다. ***
파일 공유 감사합니다.

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Teşekkürler

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Bu dosyada neyi duzenlediniz ? Eksikler nelerdi anti ve src kısmında biraz bahseder misin

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
Bu dosyada neyi duzenlediniz ? Eksikler nelerdi anti ve src kısmında biraz bahseder misin
temizliginde hardcode clan ve bir kac karakter temizlenmiyor kalıcı olarak kodlanmış temizlendi.

sadece bu bilgi verilmiş arkadaş srcyi geliştirmemiş sadece patlama hatasını giderdiğini belirtmiş.

KY Saygın Üye
Coder
Madem Sordun hepsini oku deneyimlerimi anla. Bana verdiklerinde antide hata aldıkları için çoğu yeri çözemeyince kapatmışlar. üzerine birşey katmadım çalışmayan kısır donguler ve susturulmuş hata ve uyarıları düzelttim. src de patlama sorunu vardu bugstrap rapor ekrani geliyor game server çalışıyr gibi gorunuyor ama haliyle patlamış oluyor. patlama sorunu düzeltildi. antideki gibi en az 8 10 yerde gizlenmiş susturulmuş hata ve uyarılar vardı onları düzelttim. hiç birini not etmedim. not etsem anlardınız. bir susturulmuş hatayı düzeltince ardı arkasina hata aldım visual studio ile toolkite uyum sağlamaktansa kendi düzenimde düzeltmeler yaptım. ama aklım çorba oldu. 2150 ve altında 2025 e kadar belki düzenlemek isterim ama ben daha çok 1950-2025 arasinda isterdim. İşleyişi öğrenmeye çalışıyorum hala birşey bildiğimi sanmıyorum öğrenmeye çalışıyorum. - mesala 1886 database ve scr buluyorum. 2013-15 lerden. scr yi gözden geçirip çalıştır hale getirip paylaşılan database ile çalıştırmam çok uzun sürmüyor. ama database ile scr arasinda anlamsız farklar var. madem sordun isyanımı soyleyeyim. DATABASE AYRI SOURCE AYRI PAYLAŞILIYOR-YADA BERABER PAYLAŞILMIŞ. server ile database daha örtüşen bir paylaşım gormedim. Tabloların kaynak kodda karşılığını bulmam gerekir ama hepsi yarım yamalak.. Bana benim paylaştığım dahil 1 tane 1534 dosya üstü paylaşım gosterirmisin. yok evet Düzeltilmiş ama sabote etmeye tamamen açık. %5 bile koruma yok. size birşey soyleyeyim aklınızda olsun. npcden aldığınız bir itemi farklı bir lokasyonda farklı bir fiyata satıp gb kasmak icin açık birakıldığını. neredeyse her server file içinde bir açığı kendine sağladığını biliyormusunuz? BUNLARDAN NEFRET EDİYORUM... örnek wolf itemini aldınız 250 adet alış fiyatı 1,2k sallıyorum, delosta bir npc belirlediniz. satış fiyatı 1k 0,2 zararına sattın gorunuyor ama gorunen fiyat o olsada sana 100m veriyor. o yüzden bu dosyalardan benim paylaştığımdan bi bok olmaz. Keske usko ayarında 1950 bulsam hatalar olsun tabi %100 yapamayız ama uyumsuz database ve uyumsuz scr lerden baska birsey yok.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

temizliginde hardcode clan ve bir kac karakter temizlenmiyor kalıcı olarak kodlanmış temizlendi.

sa

evet databasede ve src de cok ortusmeyen seyler var ama bukadar sey bana fazla karmasik geliyor. paylasimlar dosyalari tam toparlayanlar var. benim bilgim maleses kisitli 45 yasinda dosya editlemeye calisirsan kafa basmaz . piyasa örneği Database ismi ko_database_001 files kisminda srgame filesname mami permission kisminda ahmet mehmet srgame has hus pas pus game client. kn_onlie database indiriyorsun sql kurunca logical name ile file name tutan. düzeltirken daha çok karmaşaya sebep olan dosyalar buldum hep. daha "aha lan bu dosyalar iyiymiş hadi başlayalım" dediğim hiç çıkmadı sözüm 1453 ve altı hariç" keske 1950 bir dosya bulabilsem . database ve src en azından çok uğraştırmayacak. yavaş yavaş yapariz. Sen şu dosyalar süper dediğin bir paylaşım var mı?

Son düzenleme:
KY Uzman Üye
Yardımsever
Benim sana nacizane tavsiyem 45 yaşına kadar sen bu Türkçe ve cümlelerindeki anlatım bozukluğunu bile düzeltemediysen, bu src editleme ya da fixleme işlerine hiç girme, hayat o kadar uzun değil yani zamanın yetmez gibi duruyor.Zaten şu yazdıklarından sonra benim anladığım dosyada düzeltebileceklerinin en fazla tablo içi değerler, src için ise satır içindeki oyun fonksiyonlarını değiştiren ve düzenleyen basit kısımlar.

KY Saygın Üye
Coder
Benim sana nacizane tavsiyem 45 yaşına kadar sen bu Türkçe ve cümlelerindeki anlatım bozukluğunu bile düzeltemediysen, bu src editleme ya da fixleme işlerine hiç girme, hayat o kadar uzun değil yani zamanın yetmez gibi duruyor.Zaten şu yazdıklarından sonra benim anladığım dosyada düzeltebileceklerinin en fazla tablo içi değerler, src için ise satır içindeki oyun fonksiyonlarını değiştiren ve düzenleyen basit kısımlar.
mesajın için teşekkür ederim güzel kardeşim. formda paylaşılan starko editor ve fm-editor bana ait ve ben yazdım. benim 8 farklı dalda kullanılan Server tabanli sms uyarı sistemli randevu takip ve carip takip programım var :) ayrıca 2 tane ticari barkod yazılımı 1 adet de kültür merkezinde kullanılan Öğrenci kayıt takip sistemi yazılımım var. tamamen fm-soft bana aittir. illegal paylaşım yapılan bir ortamda benim yazı stilimi devrik cümlelerimi sorgulamak sana kalmamıştır. iyi günler dilerim.

Ekran görüntüsü 2025-11-15 144833.png

Kimseye kötü söz söylemedim. Forumda hiç saygısızlık yapmadım. yazım kötü ve devrik cümle kurmuş olabilirim. Ben yazımı düzeltirim, görünüşe göre sen karakterini düzeltemezsin. :) iyi günler.

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.youtube.com
mesajın için teşekkür ederim güzel kardeşim. formda paylaşılan starko editor ve fm-editor bana ait ve ben yazdım. benim 8 farklı dalda kullanılan Server tabanli sms uyarı sistemli randevu takip ve carip takip programım var :) ayrıca 2 tane ticari barkod yazılımı 1 adet de kültür merkezinde kullanılan Öğrenci kayıt takip sistemi yazılımım var. tamamen fm-soft bana aittir. illegal paylaşım yapılan bir ortamda benim yazı stilimi devrik cümlelerimi sorgulamak sana kalmamıştır. iyi günler dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 11522

Kimseye kötü söz söylemedim. Forumda hiç saygısızlık yapmadım. yazım kötü ve devrik cümle kurmuş olabilirim. Ben yazımı düzeltirim, görünüşe göre sen karakterini düzeltemezsin. :) iyi günler.

KY Uzman Üye
Yardımsever

Ekli dosyayı görüntüle 11522

Benim yazdıklarına istaneden yaptığım haklı yorumum seni biraz acıtmış olabilir, yazılanları eleştirebilirsin ama bu yaşına kadar insanların karakterini eleştiremeyeceğini de öğrenememişsin, kaldı ki beni tanımıyorsun nasıl bir karakterim var bunun hakkında hiçbir bilgiye de sahip değilsin.Neyse zaten bu yaşına kadar hayat sana bazı şeyleri öğretemediyse ben hiç öğretemem, sana başarılar.

KY Kıdemli Üye

PAYLASACAGİM DOSYA:
içinde Tüm SRC ler var.

• MSBuild
  • .NET Framework 4.x
  • SQL Sunucu Bileşenleri

dosyada şifre yok.!

yeni char açarken ırk seçme ekranı gelmiyor direk charakter kısmına geciyor human yada karus secemiyorsun ki çhar yaratayım diyorum oda olmuyor

KY Saygın Üye
Coder
database dogru baglanamamissin. prosedur ve tablolara erisememis.

Üst Alt