Reklam
Elinize sağlık güzel sistem çıkartmışsınız.Merhaba sevgili Ko-Yardim üyeleri,
FlameSoft olarak 4 Yıldır sektörde hizmet vermekteyiz. (Kuruluş 2020)
Ben firma sorumlusu Kadir, kendim ise bu sektörde 2012 yılından beri bulunmaktayım.
Büyük tecrübelere sahip dev kadrom ile sektörde kaliteli hizmet vermekteyim. Bir çok referans müşterim ile sizlere kaliteli bir server açmanın kapılarını açıyoruz
Tüm detaylar ve iletişim discord adresimizde, saygılar..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hoş geldiniz. hayırlı satışlar.
*
Elinize sağlık güzel sistem çıkartmışsınız.
FlameSoft üzeride bi coğu swdaki oynadım çok başırlı dilerim. emeği veriyorsu ellerine sağlıkMerhaba sevgili Ko-Yardim üyeleri,
FlameSoft olarak 4 Yıldır sektörde hizmet vermekteyiz. (Kuruluş 2020)
Ben firma sorumlusu Kadir, kendim ise bu sektörde 2012 yılından beri bulunmaktayım.
Büyük tecrübelere sahip dev kadrom ile sektörde kaliteli hizmet vermekteyim. Bir çok referans müşterim ile sizlere kaliteli bir server açmanın kapılarını açıyoruz
Tüm detaylar ve iletişim discord adresimizde, saygılar..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Beğenmenize sevindim. TeşekkürlerFlameSoft üzeride bi coğu swdaki oynadım çok başırlı dilerim. emeği veriyorsu ellerine sağlık
Merhaba teşekkürler hoşbulduk. ?Merhaba hoşgeldiniz hayırlı satışlar ?
Teşekkürler.hayırlı satişlar
Hayırlı Satışlar ..
Hayırlı Satışlar
Hayırlı Satışlar..
Oyun dünyasında kalıcı bir iz bırakmak için Flamesoft'un güçlü ve güvenilir altyapısını tercih ettik. Bu süreçte Flamesoft'un sahibi Kadir Beyin sağladığı destek ve ilgisi ilk sunucumuzu hazırlarken bizi daha da motive ettiKonu güncel satışlarımız devam ediyor.
Teşekkürler, sizlerede iyi çalışmalar dilerim.İyi çalışmalar ve satışlar diliyorum.
?Oyun dünyasında kalıcı bir iz bırakmak için Flamesoft'un güçlü ve güvenilir altyapısını tercih ettik. Bu süreçte Flamesoft'un sahibi Kadir Beyin sağladığı destek ve ilgisi ilk sunucumuzu hazırlarken bizi daha da motive etti
WarCryKO sunucumuz 27 Aralık'ta resmi olarak açılıyor
Sizleri bu heyecana ortak olmaya, benzersiz bir oyun deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. Sunucumuzun detaylı özelliklerini incelemek için warcryko.com adresini ziyaret edebilir ve forumumuzdan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz
Birlikte güçlenelim bu efsaneyi birlikte yazalım
27 Aralık'ta görüşmek üzere