Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Eski HP Potion Fx

Yudum

KY Üye
Kullanılan Database
RANGAR
Kullanılan Client
2383 Rangar
Versiyon
v2383
Pot basınca mavi beyaz spiral bir efekt dönerdi eskiden, heal efekti gibi hoş görünürdü. Onu cliente 23xx clientime nasıl ayarlayabilirim? Biri yapmıştı ancak hangi dosyaları değiştirdi hiç bir fikrim yok.

Çözüm
Ekstra bir şey aramana gerek yok client içerisinde zaten o pot efecti mevcut.
Öncelikle 12xx yada herhangi bir clientten yani istediğin pot efecti olan tblden bakıp fxb ismini bul kendi clientinde o fx.tbl'de olan kodu ver yada fxb dosyasının adını değiştir

DeaFSezo

KY Saygın Üye
Coder
Web
www.deafsoft.com.tr
Anlamadım hangi pot beyaz görmüyor mu yeni pot efekti FX gibi mi canım :)

izwein

Moderatör
Ben olsam open ko dan loglar fx'i bulur direk cliente atıp bi denerdim. Oradaki fxler hem bahsettiğiniz gibi eski tip hemde client source olduğu için kolay loglanıyor bu tarz şeyler. Fxb'de tek başına yetmez N3CE tarzı bir editör ile texturelerini de tespit edip çekmeniz gerekli.

macho

Moderatör
Graph. Desig.
Yardımsever
Web
machodesign.com.tr
Öncelikle 12xx yada herhangi bir clientten yani istediğin pot efecti olan tblden bakıp fxb ismini bul kendi clientinde o fx.tbl'de olan kodu ver yada fxb dosyasının adını değiştir

Çözüm

Yudum

KY Üye

Son düzenleme:

Yudum

KY Üye
Tamamdır, hallettim. Çözümü @macho beye veriyorum, her ne kadar o yöntemle olmasa da, onun yazdığından bir şeyler çıkartarak yaptım. Gerçekten teşekkür ederim (diğer cevap verenlere de).

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt