Selam dostlar, eski ve muhteşem bir uygulama olan mektuplaşma yani letter oyuna tekrardan kesinlikle kazandırılmalı. Bu uygulama oyun içi etkileşimi pozitif yönde artıracaktır. Bu uygulamayı geri getirirken NP, premium ve gönderim ücretiyle ilişkisini kurduğumuz zaman, 1 taşla 4 kuş vurmuş olacağız. Hemen kuralları açıklayalım;
1-)Friendlistesindeki herkese karşı ırk dahil mektup gönderilebilecek.
2-)Mektup gönderebilmek için azami gold premium ve üzeri bir premium servisine sahip olmanız gerekmektedir.
3-)Mektup göndermek isteyen karakterde asgari 1.000.000 NP (1M NP) bulunması gerekiyor. Bu sayede NP'li çarlar anlam kazanmış olmakla birlikte koxperlerin mektup uygulamasından istifade etmeleri önlenecektir.
4-)Karaktere gönderilen mektuplar 60 gün içerisinde teslim alınmadığı taktirde otomatik silinecektir.
5-)Karakterin mektup kapasitesi dolduğunda göndermek isteyen tarafa karşı tarafın posta kutusu dolu uyarısı vererek gönderim yapılamadığı bildirilecektir.
6-)Mektup gönderme ücreti 10,000 coinsten 1.000,000 coins (1m) ye yükseltilecektir. Bu gönderim miktarı makuldür şartları taşıyan oyuncular tarafından sıkça kullanılarak sürümden kazanç sağlayacaktır. Fazla miktar durumunda kullanılmayan atıl bir uygulama olarak kalma riski taşıdığı için 1m noah idealdir.
Sonuç: Bronz premium üzeri premiumları çekme ve 1m gönderim ücretiyle çok kullanılacağından emin olduğum için sürümden kazanma özelliği ve 1M NP şartıyla hem premium kullanmayı teşvik edici hem gb silmeye faydalı hem
PK atmanın ve np kasmanın önemi, npli çarların ringli ticaretlerinde değerlenmesi hem de oyun içi etkileşimi artırarak oyuncuları oyunda daha fazla
online tutma ve alışveriş yapmaya sevk edecek bu uygulama yukarıda belirtilen bir kurallar veya benzeri kurallar çerçevesinde letter uygulamasının geri dönmesi NTT Game ve oyuncular açısından çok faydalı görüyorum. İyi forumlar.