Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

SOURCE En Güncel ISTIRAP SRC - DB - KOPANEL (Çoğu Hata Fix - Videolu ANLATIM)

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
teşekkürler..

Co-Admin
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
Dosyamın buralara kadar düşmesini izlemek ne kadar üzücü , halbu ki son güncellemeleri versem şuan elimde ki projeye yakın olcaktı hemen hemen , her neyse şuraya bilgilendirici bir video paylaşalım..

Videonun son 2 dakkasında da söylediğim gibi.. Allaha emanet olun.

Senin bu videoda gösterdiğin açıkların çözümünü artık çoğu kişi biliyor.
Istırap dosyasının ilk geliştirilme aşamasında bulunan biri olarak bu dosyaların sana ait olmadığını çok iyi biliyorum.
Buradan sana ekmek çıkmaz ?

S.Moderatör
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Senin bu videoda gösterdiğin açıkların çözümünü artık çoğu kişi biliyor.
Istırap dosyasının ilk geliştirilme aşamasında bulunan biri olarak bu dosyaların sana ait olmadığını çok iyi biliyorum.
Buradan sana ekmek çıkmaz ?

Öncelikle Merhaba,

Alican böyle davranması gayet normal şimdi neden normal diyeceksiniz şimdi alican olmasa hile hurda bug olaylarının fixed kısmını yapamazlardı. Alicanla ve ASD44 en son projede yer aldılar.

Şimdi bu projede benimde katkım olsaydı bende üzerinde hak iddaa ederdim.

S.Moderatör
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Dosyamın buralara kadar düşmesini izlemek ne kadar üzücü , halbu ki son güncellemeleri versem şuan elimde ki projeye yakın olcaktı hemen hemen , her neyse şuraya bilgilendirici bir video paylaşalım..

Videonun son 2 dakkasında da söylediğim gibi.. Allaha emanet olun.
Alican merhaba,

NameChange olan acıkın farkındayım yaptığın ilk gün anladım.

Birde Magic Sisteminde Genie bir bak var kontrol etmeni isterim orada tarama sistemi aktif genie acıkken seri el kaldırmadan giydirebiliyorum.

1706636638797.png

KY Saygın Üye
Web
google.com
ortalık karısıcak kan gövdeyi götürücek acaba kim bu fake hesap yada gercekmi alican hepinize korkumu salmaya geldi yoksa düsündürücü :)))

KY Saygın Üye
Web
google.com
aklımda deli sorular adamların o kadar emegini caldılar sonra bozdular piyasaya sürdüler ben olsam alicanın yerinde bende aynı tepkiyi verirdim adam davasında sonuna kadar haklı bence arkedesler

KY Saygın Üye
Web
google.com
bir tek hak vermedigim nokta insanları bu kadar hafife alıp tehtidkar olması biri cıkar pisikopat adamın tepesi atar nisanlı misanlı evli mevli dinlemez kafasına sıkar biraz temkinli ve sakin olmakta fayda var öyle herkese ana bacı sövmesi iyi bişey değil haksızmıyım

Co-Admin
KY Saygın Üye
ACS Sağlayıcısı
Server Sahibi
Web
www.gnysoft.com
aklımda deli sorular adamların o kadar emegini caldılar sonra bozdular piyasaya sürdüler ben olsam alicanın yerinde bende aynı tepkiyi verirdim adam davasında sonuna kadar haklı bence arkedesler
Dostum src adama ait değil, sadece geliştirilme aşamasının son demlerinde yardımcı olmuş, ücretli mi yoksa ücretsiz mi destek verdi orasını bilemem. Destek verdi diye src ona ait olmuyor

KY Saygın Üye
Web
google.com
Öyle zaten dosyadaki açıkları iyi biliyorlardi ha milletinde eli armut toplanıyor burda birbirinden iyi ustalar var elbet bu dosyalar günün birinde tamamrn sorunsuz hale gelecekti getirenler cok

Üst Alt