Reklam
Kendini bilişimci olarak tanıtan zat benım yaptığım paneli çalıyor utanmadan birde bana talebe diyorKral zaten Silivri'den geldim sen rahat ol konunun bizzat sahibi günayhan diğer talebeler neden konu açıyorsatılan dosyalar bıgduz mu ultima event diye bi haritası var oraya giren çıkamıyor neyin kafası
o files 60 k çok iyi bence ayrıca.
Öncelikle bazı konuların netleşmesi gerekiyor.
Bahsettiğiniz panel tarafımdan geliştirilmiştir. Evet, tasarım ve bazı fikirler internet üzerindeki farklı panellerden esinlenmiş olabilir; bu yazılım dünyasında oldukça normal bir durumdur. Ancak panelin kodlaması, veritabanı bağlantıları, sayfa yapısı ve sistem entegrasyonları tarafımdan hazırlanmıştır.
Eğer bir tasarım benzerliği üzerinden “çalıntı” iddiasında bulunulacaksa, aynı mantıkla şu an birçok sunucunun kullandığı paneller de birbirine benziyor. Örneğin:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.adresindeki panel de görsel olarak benzer bir yapıya sahip. Bu durumda herkes birbirini mi suçlamalı?
Yazılım geliştirme sürecinde insanlar örnek alabilir, fikirlerden ilham alabilir ve kendi sistemlerini oluşturabilir. Bu emek hırsızlığı değildir; aksine öğrenme ve geliştirme sürecinin doğal bir parçasıdır.
Kısacası ortada kimsenin emeğini çalma gibi bir durum yoktur. Kendi geliştirdiğim sistemi kullanıyorum ve geliştirmeye devam ediyorum. Tartışma yerine herkesin kendi projesine odaklanması daha sağlıklı olacaktır.
Extra Olarak paneli bitirdikten sonra Paylaşacağım Herkes daha çok Geliştireceği ne İnanıyorum.
Arsız yaBenim paneli siz çalmışssınız![]()
Keşke herkes senin gibi adil, düşünceli ve güvenilir olsa dostum@GUNEYHAN @sinan208 Panel güneyhan ve sinan kardeşime ait. Daha öncesinde güneyhan backendi benim tarafımdan yapılmış bir projeyi kullanıyordu, sonrasında da sinan arkadaşımıza şuanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.üzerinde yayınlanan siteyi yaptırdı, sürece ben şahidim. Sultanko denen siteye baktığımda ise feyz alma veya esinlenme yok direkt olarak css/js/ui tarafının website tracker vb programla klonlandığı ve direkt AI ile backend yapıldığı malum. Kimseyi kandırmaya gerek yok, kimse çocuk değil. Bundan ortalama 2-3 hafta önce de birisi tarafından venagame üzerinde ki temanın aynısı benden istendi fakat ben bilerek girmedim o projeye ve isteyen kişiyi uyarıp direkt olarak iletişimimi kestim. Backend ve frontend emek gerektiren işler, parasını veririsin ya komple open-source şeklinde alırsın ya da direkt frontendi satın alırsın adamlardan ve kendin backend yazarsın. Ha yalan değil ben de zamanında çok nulled theme projeleri kullandım fakat adamın oturup kendi yazdığı frontendi araklayıp sonrasına backend yazmak ayıptır, yazıktır.
Bunlar teşkilat zorlarına gidiyor bende var kimse yapamaz hesabında rajon kesiyorlar sözde sattıkları paneller de kimisi metin2 teması kimisi panel kategorisinde bulunan temalar onlar üç beş eklemişler ben yaptım ben satarım kimse alamaz diyorpanelin ilk tasarımı @seukaiwokeo semihe aittir. sizlerde bu panele bakarak birebir aynısını olmasda %80 lık kısmını aldınız yaptınız kimse size çıkıp hırsız demedi. Açılan konu şahsımca boş bir konudur. Günümüzde altyapıdaki özellikler bile birebir kopyalanıyorken sizlerde ai kullanarak yaptığınız paneli başka bir kişi ai ile çaldıgında zorunuza gitmemeli diye düşünüyorum
iyi forumlar.
Kendisi yakın arkadaşım olur. İlk kodlamaya başladığından beri an ve an takip edip kendi fikirlermi dahi ilettim.panelin ilk tasarımı @seukaiwokeo semihe aittir. sizlerde bu panele bakarak birebir aynısını olmasda %80 lık kısmını aldınız yaptınız kimse size çıkıp hırsız demedi. Açılan konu şahsımca boş bir konudur. Günümüzde altyapıdaki özellikler bile birebir kopyalanıyorken sizlerde ai kullanarak yaptığınız paneli başka bir kişi ai ile çaldıgında zorunuza gitmemeli diye düşünüyorum
iyi forumlar.
Hay yaşa ya kaç gündür ben bunu arıyordum bende diyorum bu nerden esinlendim aldım meğersem buymuş rezil herifler sizi şimdi derler sexiyko ben yaptımI don’t know what you’re complaining about. The design was copied from SexyKO—they’re the same, even showing rankings—and yet you complain that I copied someone else. You’re embarrassing yourselves.
Keşke konuşmaya biraz yüzün olsa.. Göz var nizam var ki senin gibi birebir kopyala yapıştır yapmadıkBunlar teşkilat zorlarına gidiyor bende var kimse yapamaz hesabında rajon kesiyorlar sözde sattıkları paneller de kimisi metin2 teması kimisi panel kategorisinde bulunan temalar onlar üç beş eklemişler ben yaptım ben satarım kimse alamaz diyor
O zaman forumda bir kişi tasarım yapsın, herkes onu çalıp kullansın, niye insanlar gece gündüz çalışıp bir şeyler yapmakla uğraşıyor kipanelin ilk tasarımı @seukaiwokeo semihe aittir. sizlerde bu panele bakarak birebir aynısını olmasda %80 lık kısmını aldınız yaptınız kimse size çıkıp hırsız demedi. Açılan konu şahsımca boş bir konudur. Günümüzde altyapıdaki özellikler bile birebir kopyalanıyorken sizlerde ai kullanarak yaptığınız paneli başka bir kişi ai ile çaldıgında zorunuza gitmemeli diye düşünüyorum
iyi forumlar.