Reklam
sinandan isteseydin seve seve destek olur ve kimsede olmayan en iyi paneli sana özgü yapardı malesef bu piyasada bunlar hep var ve var olacaktır.İsteseydin sana paneli ücretsiz olarak da verirdik. Kendini ve yapay zekâ kredilerini bu kadar harcamana hiç gerek yoktu. Forumda başlıkları bile kopyala-yapıştır yaparak konu açtırmakla ya da admine beni şikâyet etmekle bu işler olmuyor.
Yapmaya (daha doğrusu çalmaya) çalıştığın paneli GNY Soft adına ben geliştirdim. Yaptığın şey emek hırsızlığından başka bir şey değil.
Biraz başkalarını taklit etmek yerine kendini geliştirmeye çalışmalı, bir şeyleri düşünmeyi ve uygulamaya koymayı öğrenmelisin. Yine de “yapamıyorum” diyorsan sorun değil; sana paneli ücretsiz verebilirim. Merak etme, panelsiz kalmazsın.
Altında sadece GNY Soft yazısı olur. Zaten o da sana dokunmaz; aksine gurur bile duyarsın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 15730Ekli dosyayı görüntüle 15731
Bu panel satışta olan bir panel forumda gezdiği yok. Siteyi görmüş yapay zeka ile kopyalamaya çalışıyor.Merak ettiğim kullanılmasını istemediğin dosyaların forumlarda nasıl geziyor
Kaldıki foruma koyulan dosyaları herkez kullanıyor
isteseydin verirdim derken her yapılan işleme para talep eden bir güruh var forumlarda Fabrikada Asgari ücrete calısıp 1 haftalık kurdukları server'lar için insanların parasını gasp eden bir güruh var şu piyasa'da Çoğu Srcler çöp en iyisinin köküne benzin döküp yak ama bazı aveller kendilerini ko4fun veya hkw gibi elit server'lara erişme gibi bir hayalleri var
siz 30-40 k lara server kurup herhangi bir sorunda şu kadar paranı alırım diyen insanlar burda gelmiş emekten bahsediyor hadi şimdi Fabrika'da asgari ücrete çalışmaya devam.
güneyhana katılıyorum asgeri ücretli bir kişi girmesin bu işlere.Merak ettiğim kullanılmasını istemediğin dosyaların forumlarda nasıl geziyor
isteseydin verirdim derken her yapılan işleme para talep eden bir güruh var forumlarda Fabrikada Asgari ücrete calısıp 1 haftalık kurdukları server'lar için insanların parasını gasp eden bir güruh var şu piyasa'da Çoğu Srcler çöp en iyisinin köküne benzin döküp yak ama bazı aveller kendilerini ko4fun veya hkw gibi elit server'lara erişme gibi bir hayalleri var
siz 30-40 k lara server kurup herhangi bir sorunda şu kadar paranı alırım diyen insanlar burda gelmiş emekten bahsediyor hadi şimdi Fabrika'da asgari ücrete çalışmaya devam.
Bu söylediğin şeylerin bir kısmını anlıyorum ama genelleme yaptığın noktalar ciddi şekilde haksız.Merak ettiğim kullanılmasını istemediğin dosyaların forumlarda nasıl geziyor
Kardeşim, sen olayı tamamen yanlış anlamışsın.Merak ettiğim kullanılmasını istemediğin dosyaların forumlarda nasıl geziyor
BilişimciKendisinin talebe olduğunu söylemiştim
Öncelikle bazı konuların netleşmesi gerekiyor.
Bahsettiğiniz panel tarafımdan geliştirilmiştir. Evet, tasarım ve bazı fikirler internet üzerindeki farklı panellerden esinlenmiş olabilir; bu yazılım dünyasında oldukça normal bir durumdur. Ancak panelin kodlaması, veritabanı bağlantıları, sayfa yapısı ve sistem entegrasyonları tarafımdan hazırlanmıştır.
Eğer bir tasarım benzerliği üzerinden “çalıntı” iddiasında bulunulacaksa, aynı mantıkla şu an birçok sunucunun kullandığı paneller de birbirine benziyor. Örneğin:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.adresindeki panel de görsel olarak benzer bir yapıya sahip. Bu durumda herkes birbirini mi suçlamalı?
Yazılım geliştirme sürecinde insanlar örnek alabilir, fikirlerden ilham alabilir ve kendi sistemlerini oluşturabilir. Bu emek hırsızlığı değildir; aksine öğrenme ve geliştirme sürecinin doğal bir parçasıdır.
Kısacası ortada kimsenin emeğini çalma gibi bir durum yoktur. Kendi geliştirdiğim sistemi kullanıyorum ve geliştirmeye devam ediyorum. Tartışma yerine herkesin kendi projesine odaklanması daha sağlıklı olacaktır.
Extra Olarak paneli bitirdikten sonra Paylaşacağım Herkes daha çok Geliştireceği ne İnanıyorum.
Kral zaten Silivri'den geldim sen rahat ol konunun bizzat sahibi günayhan diğer talebeler neden konu açıyorBeni güldürme, bilişimciymişEmek hırsızlığının adı ne zaman bilişimci oldu ?
Güneyhandan zerre haz etmem fakat iş ahlakı emek hırsızlığına açtığım savaş nedeni ile yorum yapmak istedim.
Sen ne ayaksın ByAyhan?
Kafa yapını çok iyi analiz ettim ve şu sonuca ulaştım. İnsanlara ücretsiz yardım ediyorum ayağına kendi reklamını yaptırdın. Teşekkürler ByAyhan diye açılan her konu senin diretmenle açıldı herkes bunun farkında.
Sonra ne mi oldu? ByAyhan dosya satmaya başladı hemde 2k gibi saçma bir fiyattan. Sonra kontenjan doldu diye algı yaparak 5k ya fiyat yükselttin ve bu böyle böyle gidecek.
Ayhanım ben seni çok iyi tanıyorum ciğerini bilirim senin. Daha öncedende farklı isimle millete buglu dosyaları sen değilmisin? Biraz adam ol.
Herneyse konuya gelelim. Sen utanmıyormusun gidip adamların tasarımlarını BİREBİR çalmaya? Yukarda ne demiş adam "Ancak madem piyasada yer edinmeye çalışıyorsun ve emekten bahsediyorsun, o zaman bu yapılan emek hırsızlığının sebebi nedir?" sonuna kadar haklı. Buna hak vermek istemezdim ama haklı yani.
İşine gücüne bak ayhan adamı sinirlendime. Emek hırsızlığın ortada gelmiş pişkin pişkin altyapıyı ben yazdım diyorsun. Sen dalgamı geçiyorsun? Sana altyapı mı demiş adam? Görsel diyor bire bir çalmışsın olum. Az utanman olsun...
Silivri diğer yerlerden daha soğuktur Ayhan..
Sayın @admin asıl hesabımın neden banlandığını öğrenmek istiyorum. Saygı sevgi çerçevesinde insanları eleştirdiğim için mi banladın beni? Banımın açılmasını istiyorum. Çok yakında herkesin gerçek yüzünü gösteren kanıylarıyla birlikte konu açaçacağım. Aklınızın ucundan geçmeyen hikayeler yalanlar dolanlar.. Beklemede kalın..
Senin o talebe dediğin adamlar seni 10a katlar önlerinde düğme iliklersin.Kral zaten Silivri'den geldim sen rahat ol konunun bizzat sahibi günayhan diğer talebeler neden konu açıyorsatılan dosyalar bıgduz mu ultima event diye bi haritası var oraya giren çıkamıyor neyin kafası
o files 60 k çok iyi bence ayrıca.