Reklam
Sende files satışı yapıyorsun, madem yapay zeka var sen satış yaptığında da başkaları şaşırsın niye satış yapıyorsun ki her şeyi yapay zeka yapıyormuşMantıklı düşünelim; 4500 TL size ödeyeceğimize 1 aylık max plan antigravitiy, cursor veya claude aboneliği ile zaten bu istediklerimizi yapabiliriz. Keza şuan forumda dolaşan bir çok editör de bu şekilde yapıldı. Editör işinden ekmek yiyen varsa hala şaşırıyorum açıkcası![]()
srclerini de max plan alarak yapıyosun sanırım o yuzden bu şekildeMantıklı düşünelim; 4500 TL size ödeyeceğimize 1 aylık max plan antigravitiy, cursor veya claude aboneliği ile zaten bu istediklerimizi yapabiliriz. Keza şuan forumda dolaşan bir çok editör de bu şekilde yapıldı. Editör işinden ekmek yiyen varsa hala şaşırıyorum açıkcası![]()
Yine başladınız sallamaya Güneyhan ve çetesi valla yoruyosunuz
Sallamak mı ve GUNEYHAN ile ne alakası var söylediğimin? Kendi yaptığın işle cevabını verdim sana. Madem her şey yapılıyor, hadi cevapla sen neden satış konusu açtın? Kısaca, yapay zeka bir araçtır, bilgisiz bir insana dünyanın en iyi yapay zekasını da versen bir şey yapamaz bunu defalarca gördük. Her şeyi yapay zeka ile yapabileceğinizi düşünüyorsunuz.Yine başladınız sallamaya Güneyhan ve çetesi valla yoruyosunuz
Ben her konu da sana mı sallıyorum? Sen genelleme konuştun yani emek veren herkese laf attın ona istinaden cevap yazdım. Galiba halüsinasyon görüyorsun seninle bir problemim yok ama herkese de böyle sallayamazsın. Cevap veremediğine göre de yazdığım güzel bir yere gitmiş böyle anca saçmalarsın.Ben sakinim be canım, sadece her attığım yoruma sürekli muhalefet olmanız rahatsız edici Ayrıca konu altında tartışmaya girmenize hiç gerek yok. Konuyu açan fikirleriniz neler diye sormuş bende ona ithafen cevap vermişim. Sizin yorumlarınız sizde kalsın bana iletmenize gerek yok.
ah be bitanem sen hiç iyi değilsin sanırım, sen senin yorumunun altına,senin yorumunla alakalı attığım birtane yorum göstersene sana zahmetBen sakinim be canım, sadece her attığım yoruma sürekli muhalefet olmanız rahatsız edici Ayrıca konu altında tartışmaya girmenize hiç gerek yok. Konuyu açan fikirleriniz neler diye sormuş bende ona ithafen cevap vermişim. Sizin yorumlarınız sizde kalsın bana iletmenize gerek yok.
Zorlama beni kanka senin neyinden korkup geri vites atacağım yazdığın 2 satır PHP kodundan mı senden mi? Yazdığın editör çok mu zorladı seni? Valla garipsiniz gülüp geçiyorum size sadece. Kendinizi şurada küçük düşürmeyin. Benden hoşlanmıyor olabilirsiniz sağdan soldan duyduklarınız ile benimle uğraşmaktan vazgeçin bence.ah be bitanem sen hiç iyi değilsin sanırım, sen senin yorumunun altına,senin yorumunla alakalı attığım birtane yorum göstersene sana zahmet
editor işi yaparak para kazanan herkeze laf çarpıyosun cevabını alınca güneyhan diyosun saçma ***** , sonra geri fites yapma bunu gecen yalancı bir düzenbazın açtığı konuyada zıpladın direk
Benim kim olduğum seni ilgilendirmez, senin kim olduğunda beni ilgilendirmiyor, daha ne yazdığını bilmeyen, söyledikten sonra da inkar eden bir insansın. Editör işi yapan herkese salladın farkında değilsin galiba? Ayrıca seninle benim ne işim olacak benim gözümde hiç bir değerin yok. Sen önce insanlara laf atacağına kendi işine odaklan, yapay zekanla ne yapıyorsan onunla ilgilen, ona buna sallayıp cevabını alınca da böyle saçmalamamış olursun.@TriLogy İnan bana sen kimsin necisin gram bilmiyorum ne dedim zoruna gitti anlamadım. Kendi fikrimi belirttim konuda sadece, dediğim gibi ne ben size sallıyorum ne de dediklerimi siz üstünüze alının. Mümkünse benden uzak durun yeterli valla sadece mide bulandiriyorsunuz. İşinize baksanız hiç sorun olmayacak ama bir şekilde dönüp bana geliyor konu.
bak şimdi de kanka olduk :d ve hala aşağılama derdindesin yok 2 satır php yok mide bulandırma vs vs bişiylerden bahsediyorsun hani diyosunya cevreden duyduğunuz laflar vs bunu kendine hatırlatmalısın@TriLogy İnan bana sen kimsin necisin gram bilmiyorum ne dedim zoruna gitti anlamadım. Kendi fikrimi belirttim konuda sadece, dediğim gibi ne ben size sallıyorum ne de dediklerimi siz üstünüze alının. Mümkünse benden uzak durun yeterli valla sadece mide bulandiriyorsunuz. İşinize baksanız hiç sorun olmayacak ama bir şekilde dönüp bana geliyor konu.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Zorlama beni kanka senin neyinden korkup geri vites atacağım yazdığın 2 satır PHP kodundan mı senden mi? Yazdığın editör çok mu zorladı seni? Valla garipsiniz gülüp geçiyorum size sadece. Kendinizi şurada küçük düşürmeyin. Benden hoşlanmıyor olabilirsiniz sağdan soldan duyduklarınız ile benimle uğraşmaktan vazgeçin bence.
Niye kendini bir şey anlatmakla yoruyorsun, editör yapanlara yazdığı mesajla kendisine cevap yazdım, cevap veremedi bile. Anca saçmalar verecek cevabı olmayınca. Zaten kimin ne olduğunu herkes biliyor, yorma kendinibak şimdi de kanka olduk :d ve hala aşağılama derdindesin yok 2 satır php yok mide bulandırma vs vs bişiylerden bahsediyorsun hani diyosunya cevreden duyduğunuz laflar vs bunu kendine hatırlatmalısın
benım senin konularının veya yorumlarının altında hiçbir yorumum olmamasına rağmen diyosunki her yorumuma cevap veriyosunuz yok mide bulandırıyosunuz vs kendince bizi mi aşağılıyosun sen şimdi adamsan gostersene benım senın yorumunun altına yazdığım yorumu
kendi kendine tavır alan sensin benım kimseyle derdim de yok yani ama illa laf soyletiyosun anlayamıyomusun anlamadım ki