Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

PROGRAM DXT > PNG Converter (By Azak) 2025

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Güncel usko dxt test etmedim ama bildiğim kadarıyla usko formatlarını değiştirmedi aynı yapıyı kullanıyor sadece HDR çözme işlemini değiştirdi diye biliyorum.
USKO, 23 veya 24. sürümlerden itibaren farklı bir DXT formatı kullanmaya başladı.

Örneğin, DXT'den PNG'ye dönüştürme sırasında birçok DXT dosyası bozuk renklerle görüntüleniyor.

1764362644232.png

25xx sürümünde değişiklikler çok daha önemli hale geldi. Daha yeni DXT dosyalarından birini açarsanız, şunu göreceksiniz: DXT1 Mipmap, Version 7.

1764362878115.png

C# .NET Full Stack Developer
Moderatör
Coder
Yardımsever
Web
www.gsmteknikdestek.com
USKO, 23 veya 24. sürümlerden itibaren farklı bir DXT formatı kullanmaya başladı.

Örneğin, DXT'den PNG'ye dönüştürme sırasında birçok DXT dosyası bozuk renklerle görüntüleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 11983

25xx sürümünde değişiklikler çok daha önemli hale geldi. Daha yeni DXT dosyalarından birini açarsanız, şunu göreceksiniz: DXT1 Mipmap, Version 7.

Ekli dosyayı görüntüle 11984
bana uskoya ait bir dxtleri zipleyip özleden gönderir misin.

KY Kıdemli Üye
Merhabalar,

Can sıkıntısından yaptığım ufak çaplı bir proje güle güle kullanmanız dileği ile herkese kolay gelsin
İstek programlarınız var (basit çaplı) Yorumlarda belirtin vaktim olmuyor çünkü yazılım zaman ayıramıyorum.

PROGRAM DXT FORMATINI, TEK TIKLA KLASÖR HALİNDE VEYA TEK BİR ŞEKİLDE PNG FORMATINA ÇEVİRİR BÜTÜN FORMATLARI DESTEKLER.

Desteklenen Formatlar ;
DXT1, DXT3, DXT5
a8r8g8b8
x8r8g8b8
a1r5g5b5
a4r4g4b4
algoritmaları standart referans mantığına göre yazıldı.

24/32-bit TGA'ları destekler.

Ekli dosyayı görüntüle 11955

Ekli dosyayı görüntüle 11956

DOWNLOAD LİNK :

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

RAR Pass : ko-yardim.com

KY Üye
Merhabalar,

Can sıkıntısından yaptığım ufak çaplı bir proje güle güle kullanmanız dileği ile herkese kolay gelsin
İstek programlarınız var (basit çaplı) Yorumlarda belirtin vaktim olmuyor çünkü yazılım zaman ayıramıyorum.

PROGRAM DXT FORMATINI, TEK TIKLA KLASÖR HALİNDE VEYA TEK BİR ŞEKİLDE PNG FORMATINA ÇEVİRİR BÜTÜN FORMATLARI DESTEKLER.

Desteklenen Formatlar ;
DXT1, DXT3, DXT5
a8r8g8b8
x8r8g8b8
a1r5g5b5
a4r4g4b4

DOWNLOAD LİNK :

teşekkürler

KY Kıdemli Üye
Merhabalar,

Desteklenen Formatlar ;
DXT1, DXT3, DXT5
a8r8g8b8
x8r8g8b8
a1r5g5b5
a4r4g4b4

DOWNLOAD LİNK :

adammmmmmmmmm

Üst Alt