RESMİ FORUMA AÇTIĞIM KONUYU VE YAZDIKLARIMI BURAYA DA YAZIYORUM BAKALIM KAÇ DAKİKA SONRA KAPATILACAK...
Destan Serverinde oynuyorum. Charım ile illegal program kullandığım için hapse düşmüştüm. Bunu yaptığım için pişman değilim; çünkü destan serverinde Stone Golem Human slotlarının tamamında program olduğu herkes tarafından bilinen ve halen 1 charı bile hapse düşmemiş adamlara karşı kullanmak istedim. Dün hapse düşen charımı çıkarıp legal şekilde farm yapmak istersen 30 Gün dc pre çektiğim char 15. saatte elle farm yaparken banlandı. Bunu buraya neden banlandım diye sormak için yazmıyorum. Forum kurallarına aykırı diye de belirtip silmeye çalışmayın tek sorum şu.
Destan human stone golemde bulunan partilerin yanına farklı bir mob yaklaştığı anda adamlar TS basıyor. Birisi geldiği anda Warrior ve Priest charları 500 metre öteden vuruyor bu charları herkes biliyor ve GM'ler koruyor diyor. Bir tane yürekli adam gidip bu charları deneyip neden banlamıyor? 10 kere video cekilip atıldı sadece destandaki charlar. Bizlerin emeklerine yazık değil mi?
[/IMG]
KON U TAMI TAMINA 2 DAKİKADA KALDIRILDI. YANİ BİZ BU FORUM ODAERATÖRLERİNE GMLERE VERİLEN PARALARI PREMİUMLAR İLE SAĞLIYORUZ. ONLAR İÇİNDE HAKARET DAHİ OLMAYAN BİR KONUYU KAPATIYORLAR. BU NASIL BİR SİSTEM?
[/IMG]