Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

DEATHKO GÜNLÜK 50 GB KASTIĞIM BUG ⭐

55Neo

KY Kıdemli Üye
Ortalama günlük 50 GB topluyordum.

Bug 2 kere aktif edildi. Orjinalinde ve ALLSTAR da

Bug akşamları 19:00 da açılan ACCESORRY GAMBLE ile alakalı. Bilmeyenler için özetlersek; takıları inventoryde craftladığımızda bize bir kağıt veriyor. Bu kağıtla saat 19:00 da başlayıp 19:30 da biten 3 adet çekilişe katılabiliyoruz.

BUG
Bir vakit geçtikten sonra oyun, yeni başlayanlara hero's, coc vb süreli takılar vermeye başladı. Bu süreli takıları craft sisteminde kırdırabildiğimizi farkettim ancak takılar trade edilmediği için haliyle kırdırdıktan sonra elde ettiğimiz ACCESSORY GAMBLE kağıtlarıda trade edilmiyordu. Bunun çözümünü de çok basit bir şekilde hallettim.

Önce yeni bir ACC açıyoruz. 4 Adet warrior açıyoruz ve takıları inventoryden kırdırıyoruz. Warrior takıları en fazla kağıdı veren takı olduğu için tercihim bu yöndeydi. Neyse kırdığımız kağıtları bankada birleştiriyoruz 4 çar toplam 72 tane kağıt / ACC demek. Daha sonra bu trade edilmeyen kağıtları çarın üstüne alıp yan çara geçiyoruz. Yan çardan pazardan bir tane gerçek gamble kağıdı çekiyoruz ve bankaya atıyoruz. Daha sonra trade edilmeyen gamble kağıtlarını üstüne aldığımız çara geçiş yapıp bankadaki gerçek kağıdı sahtelerin üstüne alıyoruz ve sahte olanlar da artık trade edilebiliyor. Her gün bunu yapıp elde ettiğim kağıtları pazarda satarak yaklaşık 20 30 GB toparladım. Tabi ayrıca çekilişe de katıldım. Ortalama 3 çekilişten birini kazanıyordum. Hatta bir gün 3 çekilişin 3ünüde kazandım :D Oynayanlar bilir büyük GAMBLE den gelen itemler ortalama 20-30 GB ediyordu pazarda.

Daha sonra bu durum farkedildi ve takılar kırdırılamayacak şekilde güncellendi. Gelelim 2. aşamaya =)
ALLSTAR açıldı ve bir baktım ki takıları aldığımız BOXlar NPCde 1 coinse satılır ve üst üste koyulur hale getirilmiş :D Dedim ki acaba aynı hatayı tekrar yapmışlar mıdır ? Evet yapmışlardı ama 1 günde farkında varıp tekrar fixlediler
Ancak ! Bir sorun vardı =) Mage itemlerinde hem FR hem IMIR veriyorlardı. Daha önce sadece FR verdikleri için FR yi fixlemişler ancak IMIR i yeni vermeye başladıkları için unutmuşlar. Bir süre de mage başlangıç itemlerinden devam ettim bugu yapmaya ve sonunda pazarda fiyatı rezil hale getirip fixlettirdim.

Önemli : Bu süreli itemleri gerçeğe çevirme başka itemlerde de çalışıyor =) Örneğin Letterdan süreli DC flash göndermişlerdi. Letterdan üstünüze alıp sundriese gidip ordanda 1 tane gerçek DC FLASH ı üstünüze aldığınızda tamamı trade edilebilir oluyor. Evet :D Bunuda yaptım

Çok önemli : Bu bugdan aylarca Deathko GM lerinin haberi vardı.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt