Reklam
![]()
DeaFSezo
sαүgıℓαяıмızℓαя
Merhaba Arkadaşlar Benim Sezer İşitme Engelliyim Duymuyorum ve Konuşma
Herkes Tavsiye Ediyoruz Al Sevindiniz Olsun
DEAFSOFT VERSİON : V2383
DEAFSOFT SRC FULL TEMİZLEDİM FİXLEDİ. 01.06.2025
GÖRSEL;
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
DOWNLOAD;
Sifre Yoktur Güle Güle <3
Eline koluna sağlık kardeşim.?notice full eklendi. ve Düpe Hack Fix Eklendi hersey Full Src Ctrl+Shift+F göre DeaFSoft ve Sezer ve Sezo vb...
@etiketler
teşekküğrler.![]()
DeaFSezo
sαүgıℓαяıмızℓαя
GÖRSEL;
DOWNLOAD;
O lastticktime diye bir değer var DC sebebi bu, CPU sebebi de auto upgrade, biraz düzenleme ile ( belki de düzenlenmiştir) gayet iyi src ancak burda dikkat edilmesi gereken botlar, botlar çok fazla sebeple patlamaya sebep oluyor o yüzden dosyaların durumu bir test sunucu açıp devamlı 15 20 kişi oynatmadan çok belli olmaz. Bu yorumu daha indirip hiç incelemeden yapıyorum tamamen yanılıyor olabilirim belki de bu sorunlar hiç yoktur ama kesin olan şey şu arkadaş emek harcayıp özelleştirip paylaşmış , emeğine sağlıkbu srclerde sık sık dc olma ve fazla cpu verme sorunu var
Bana yok ?bu srclerde sık sık dc olma ve fazla cpu verme sorunu var
O lastticktime diye bir değer var DC sebebi bu, CPU sebebi de auto upgrade, biraz düzenleme ile ( belki de düzenlenmiştir) gayet iyi src ancak burda dikkat edilmesi gereken botlar, botlar çok fazla sebeple patlamaya sebep oluyor o yüzden dosyaların durumu bir test sunucu açıp devamlı 15 20 kişi oynatmadan çok belli olmaz. Bu yorumu daha indirip hiç incelemeden yapıyorum tamamen yanılıyor olabilirim belki de bu sorunlar hiç yoktur ama kesin olan şey şu arkadaş emek harcayıp özelleştirip paylaşmış , emeğine sağlık
O zaman sendeki src ile bu aynı degilBana yok ?
+++++![]()
DeaFSezo
sαүgıℓαяıмızℓαя
GÖRSEL;
DOWNLOAD;