Reklam
TeşekkürlerBaslıkta Belirttigim gibi daha önce paylasılmıstı bir kaç düzenleme ve kendim kullandıgım için işine yaran olursa kullansın diye tekrar paylasıyorum kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 16361
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
İnventory ve itemupgrade calismiyordu ondaYalnız bu daha önce paylaşılmıştı asdffhhdjdjshhs
teşekkür ederimBaslıkta Belirttigim gibi daha önce paylasılmıstı bir kaç düzenleme ve kendim kullandıgım için işine yaran olursa kullansın diye tekrar paylasıyorum kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
aaaaaaaaaaBaslıkta Belirttigim gibi daha önce paylasılmıstı bir kaç düzenleme ve kendim kullandıgım için işine yaran olursa kullansın diye tekrar paylasıyorum kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
TEŞEKKÜRLERBaslıkta Belirttigim gibi daha önce paylasılmıstı bir kaç düzenleme ve kendim kullandıgım için işine yaran olursa kullansın diye tekrar paylasıyorum kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
thxBaslıkta Belirttigim gibi daha önce paylasılmıstı bir kaç düzenleme ve kendim kullandıgım için işine yaran olursa kullansın diye tekrar paylasıyorum kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Baslıkta Belirttigim gibi daha önce paylasılmıstı bir kaç düzenleme ve kendim kullandıgım için işine yaran olursa kullansın diye tekrar paylasıyorum kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
teskkurrrrBaslıkta Belirttigim gibi daha önce paylasılmıstı bir kaç düzenleme ve kendim kullandıgım için işine yaran olursa kullansın diye tekrar paylasıyorum kendinize göre ayarlayabilirsiniz.