Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Dark Knight Mace heal dmg

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Selamlar kardeşlerim, bu sorunu çözmek istiyorum.

Birçoğunuzun bildiği gibi, bu silah orijinal olarak HEAL kullanıldığında düşmanlara uzaktan hasar verme yeteneğine sahip.

1920 HEAL, düşmanlara 960 HP hasar verir.

10k HEAL, canavarlara 5k hasar verir.

Ancak, yetenek kullanıldığında hiçbir şey olmuyor. Elimdeki farklı geliştiricilerin dosyalarını test ettim ve hiçbirinde düzgün çalışmıyor.

Silah açıklamasına göre, ANTIHEAL kullanma şansı %100. Ancak bu yeteneğin bahsettiğim şeyle bir ilgisi yok. Gördüğünüz gibi, düşman oyuncu vurulduğunda üzerinde bir FX oluşuyor.

Bu özelliği, düşmanların iyileştirme yeteneğiyle hasar görebilmesi için uygulayabilen var mı?

1755390760240.png

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Henüz bilmeyenler için, şifa yeteneğinin kullanıldığına dair bazı kanıtlar burada.

Video İspanyolcadır.

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Magicintence.cpp'den silahın ismini ya da kodunu arat kardeşim. Çalışan bir silahın mantığıyla fixle

jwpunk

Graph. Desig.
KY Saygın Üye
Web
demon-ks.blogspot.com
Magicintence.cpp'den silahın ismini ya da kodunu arat kardeşim. Çalışan bir silahın mantığıyla fixle

Deneyeceğim. 25xx'i modifiye edip sizinle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum ama çok deneyimsizim.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Çok saçma ? ben arkadaşın dediğine şaşırdım biraz böyle bişey varmiymis yeni bilgi her zaman iyidir fakat 8 tane priest dkm takarsa ? heAl ile patates etmezmi mantık iken ve helal atarken nasıl HP silicen karşı rakibe Z ye alarak healmi aticaz canı gidicdk? bunu açığa kavuşturmak biri varmı beyin yandi

Son düzenleme:

CMDK

Admin
KY Saygın Üye
KY Uzman Üye
KY Kıdemli Üye
Coder
Yardımsever
Bağımlı Üye
KY Editörü
Çok saçma ? ben arkadaşın dediğine şaşırdım biraz böyle bişey varmiymis yeni bilgi her zaman iyidir fakat 8 tane priest dkm takarsa ? heAl ile patates etmezmi mantık iken ve helal atarken nasıl HP silicen karşı rakibe Z ye alarak healmi aticaz canı gidicdk? bunu açığa kavuşturmak biri varmı beyin yandi
Usko’ya bakarsan böyle birşey olduğunu görebilirsiniz hocam.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Usko’ya bakarsan böyle birşey olduğunu görebilirsiniz hocam.
oha abi öyle bişey var mı yok diyorum artık çünkü çok şaşırıyorum işlevi nedir yabancı konuşuyor anlayamıyorum adamı
böyle bir saçmalık olduğunu inan ilk defa duyuyorum peki bunun işlevini anlatabilirmisin CMDK reis nasıl çalışıyor felan yabancı videolardan anlayamıyorum ben

xahta

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Yani silah sonucta özelliği patlıyor normal . Ama arkadasın dediği gibi 100% değil

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt