Reklam
mobid nedir bilmiyorum. karus eslantta görev sayıyor. Elmorad eslantta saymıyor.Mobid doğru mu? İki eslantta da aynı mı?
Src tarafında eslant ayrılmış mıydı? Istırap projesinde eslant birleştirilmişti bu nedenle sorun yaşıyor olabilirsiniz onuda kontrol edin mob ID dışındaarkadaşlar merhaba. deafsoft daily quests yazdığım zaman örneğin eslantta map 11 karus a yazdığım görevleri 12.map el morada da yazıyorum. her iki ırk ilede map kontrolu yapıyorum maplerde sorun yok 11 ve 12. işin enterasan kısmı ise 11.map karus eslantta görever sayar iken 12. map emc eslantta görevler saymıyor. bi kaç resim de atayım.
anladım anlamadığım bir konu kısacası desenize yapamıcam. aramaya ne yazıp nereyi değişmem gerektiği belirtilirse yaparım fakat hocam.Src tarafında eslant ayrılmış mıydı? Istırap projesinde eslant birleştirilmişti bu nedenle sorun yaşıyor olabilirsiniz onuda kontrol edin mob ID dışında
admin char ile giriş yapıp tek tek kontrol ettim üstadım. Kodlar aynı ve bütün moblara görev yazdım. mobid birleşik yazdığınız için anlamadım Mob ID olarak idrak edemedim üstadım .Demek istediğim şu: Dragon Tooth karus eslantta 9614 olabilir fakat human eslanttaki dragon toothun modidsi 9614 olmayabilir. Bu yüzden görev saymaz.
Kankam human eslant geç GM char ile mesela Troll görevi ekliyorsun geç troll'ün yanına üstünde mobun Mob id yazar o id ile görevdeki id uyuşmalı.admin char ile giriş yapıp tek tek kontrol ettim üstadım. Kodlar aynı ve bütün moblara görev yazdım. mobid birleşik yazdığınız için anlamadım Mob ID olarak idrak edemedim üstadım .
evet uyuşuyor üstadım kontrol ettim. hepsi uyuşuyor hattaKankam human eslant geç GM char ile mesela Troll görevi ekliyorsun geç troll'ün yanına üstünde mobun Mob id yazar o id ile görevdeki id uyuşmalı.