Reklam
666Öyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
RANGAR ibrahim kardeşime aittir, bilgisi dahilinde paylaşıyorum.
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
Ekli dosyayı görüntüle 10060Ekli dosyayı görüntüle 10061
thanksÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
dosyaların konumunu atarmsınız ornek (managemend studio şu dosyası) Client Database gibidatabase ve clientte magic9 tablosunda -1 olan yerleri 3600 olarak degistirin.
Öyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
Ekli dosyayı görüntüle 10060Ekli dosyayı görüntüle 10061+++
[Database System] = KO_MAIN [OFF] Çıkıyor nerede yanlış yapmış olabilirimhataları paylasırsan düzeltip düzgün halini upload edebilirim iyi eglenceler
odbc baglantısını kontrol edin[Database System] = KO_MAIN [OFF] Çıkıyor nerede yanlış yapmış olabilirim
Odbc leri elle girdim ama test kısmında hata çıkıyor ne eksik çözemedim format atıp herşeyi bir daha denicemodbc baglantısını kontrol edin
bir türlü beceremedim ya uzak bağlantı ile bana kurman mümkün müodbc baglantısını kontrol edin
teşekkür ederimÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
++++++++++++++++++++Öyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles