Reklam
Management database versiyonları aynı yap client server.ini de aynı yap sorunsu girerDostum herşeyi yaptım login server okey gameserver okey sorunsuz çalışıyor START gelmiyor sebebi nedir acaba
Kral bu dilesin sourcesinide paylaşa bilirmisin ufak tefek hatalar var source olmadan düzeltemiyorum rica edsem sourceyide link e koyÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
RANGAR ibrahim kardeşime aittir, bilgisi dahilinde paylaşıyorum.
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
Ekli dosyayı görüntüle 10060Ekli dosyayı görüntüle 10061
teşekkürlerÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
güzel gibi duruyor, umarım çalıştırabilirimÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
İnş link kırılmamıştır evde oynayıp kurcalamayı çok istiyorum.Öyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
hataları paylasırsan düzeltip düzgün halini upload edebilirim iyi eglencelerKral bu dilesin sourcesinide paylaşa bilirmisin ufak tefek hatalar var source olmadan düzeltemiyorum rica edsem sourceyide link e koy
2 sinide yukledinmi yuklemediysen hata verir 2 tanesinide yükle versiyonları aynı yapSelamlar,
KO_LOG diye database olmayabilir mi
bi bakayim dostumÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
Pet sistemi bozuk pet doğuyor ve ölüyorhataları paylasırsan düzeltip düzgün halini upload edebilirim iyi eglenceler
database ve clientte magic9 tablosunda -1 olan yerleri 3600 olarak degistirin.Pet sistemi bozuk pet doğuyor ve ölüyor