Reklam
özelden yazdim dönüş yaptiginda yardimci olacagim.CHARI GM YAPTIM YİNE ATIYOR TAM OYUNA GİRİYORUM ATIYOR OYUNDAN BİR SIKINTISI VAR AMA ÇÖZEMEDİM
Odbc ayari dogru yapılmamıs ve oyuna girişte +tbl yazilmamis sorun giderildi.CHARI GM YAPTIM YİNE ATIYOR TAM OYUNA GİRİYORUM ATIYOR OYUNDAN BİR SIKINTISI VAR AMA ÇÖZEMEDİM
Ben odbc ayarlarını yazmıştım onu da yapamadıysan server kurma işlerini bırak daha çok sorunlar çıkar bilgine ?
okokÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
RANGAR ibrahim kardeşime aittir, bilgisi dahilinde paylaşıyorum.
对于那些不知道的人,该文件很容易运行,如果有人检测到错误或其他东西,我们将修复它。祝你玩得开心。
隐藏文本:不能引用。***
文件内容;
客户
数据库
服务器文件
Ekli dosyayı görüntüle 10060Ekli dosyayı görüntüle 10061
TeşekkürlerÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
TeşekürlerÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Bilmeyenler İçin kolay calisan dosya eğer hata felan tesipt eden olursa bildirirse düzeltiriz. İyi eglenceler dilerim.
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
bakalım neymişÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles
teşekkürlerÖyle ugrasmak istemeyenler için hazir local takiliyorum ben arada girip takilmalik diyenler için local lisansli olarak paylaşıyorum soruce dosyası,
Dosya İçeriği ;
Client
Database
ServerFiles