Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM CyberACS Switch Premium Hakkında

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
Merhaba ISTIRAP BIRAKIP CyberACS geçtim istirabın çöp olduğunu düşünüyorum neyse Konuma geçeyim
Switch prede sorun var bunu az çok yükleyen kuran arkadaşlar olmuştur Switch premium kırılıyor fakat üzerine gelmiyor. diğer prelerde öyle bir sorun yok bu sorun için hangi foksiyonlara bakmak lazım :)

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
evet hocam 3 ünü vermiyor saçam sapan preler veriyor biri boşlukta gözüküyor ismi yazmıyor premiumun

mbayrak25

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
3 aydır ıstıraptayım hala buglarla ugrasıyorum, hoş geldin , yanlıs hatırlamıyorsam switch preyi sag tıkla kırıyorsan orda fonksiyonlarda bir hata vardı ben onu düzeltmiştim

ahmet22

KY Kıdemli Üye
Merhaba ISTIRAP BIRAKIP CyberACS geçtim istirabın çöp olduğunu düşünüyorum neyse Konuma geçeyim
Switch prede sorun var bunu az çok yükleyen kuran arkadaşlar olmuştur Switch premium kırılıyor fakat üzerine gelmiyor. diğer prelerde öyle bir sorun yok bu sorun için hangi foksiyonlara bakmak lazım :)
Forumda paylaşılmış olan cybersacs projesinin ıstırap projesinden daha iyi olduğunu söylüyorsan bı ışık yak bizide kurtar bu ızdırap tan :)

S

Silinen Üye 2

KY Misafir
CyberACS emek verilecek bi dosya değil.

Sadece içerisinden kod çekmeye ve extra düzenlemeler almaya yarar.
Istırap forumdaki en iyi source. yani istirap'ın çöp olduğunu CyberACS'ye karşı savunmanız saçmalık.
Türlü Türlü açığı ve bugu vardır. etraflıca araştırın isterseniz.

RAGNAR

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
Web
westko.tr
CyberACS emek verilecek bi dosya değil.

Sadece içerisinden kod çekmeye ve extra düzenlemeler almaya yarar.
Istırap forumdaki en iyi source. yani istirap'ın çöp olduğunu CyberACS'ye karşı savunmanız saçmalık.
Türlü Türlü açığı ve bugu vardır. etraflıca araştırın isterseniz.
bir çok özelliği ve Oyunun HD Effectleriyle şahsen oyundan bir gram zevk alıyorum ama istirapta o zevki alamıyorum

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt