Reklam
hocam akşamda konuşmuştuk onu bana arkadaş kurdu benim çok bi bilgim yok çözümü yok galibaBüyük ihtimalle forumda paylaşılan 2383 src indirdin?
nası la paylaşmıştın ücretsizSelam ücretli fixlenir.
yapabilenler ilgilenebilir =) yaptırmak isteyenler için farklı =)nası la paylaşmıştın ücretsiz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ahahahshdhasdh sende mi brütüsyapabilenler ilgilenebilir =) yaptırmak isteyenler için farklı =)
benim clientti indir hocam item_org_us ile item_ext_9 daki şekilde kendinin tbl sine eklearkadaşlar dbde ekli helenid dkc felan ama client te yok nası ekleyebilirim cliente kolay bir yolu varmıdır yada izlemem gereken yol nası olur yardımcı olurmusunuz
Sürekli dm şunu yaparmısın bunu yaparmısın yordu ? o yüzden artık böyleahahahshdhasdh sende mi brütüs![]()
valla ben ata abi ve doğanabi harici konu açtım hocam hakkımı yemeSürekli dm şunu yaparmısın bunu yaparmısın yordu ? o yüzden artık böyle
Yok reis sana özel değilvalla ben ata abi ve doğanabi harici konu açtım hocam hakkımı yemeonlar sağolsun başkasından istemeye gerek kalmıyor acıksası 1 haftadır yavaş yavaş öğreniyorum